IN Bar 


10000 Zagreb, Jarunska 5


KARTA



Kontakt Namjena
+385 (91) 585 2523 Mob
+385 (1) 301 3187 tel/fax
www.inbar.hr Web
info@inbar.hr Email

Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 147 mjeseca

Išao sam nekoliko puta i svaki put sam bio ugodno iznenađem atmosferom, zanimljivim izborom glazbe, te vrlo dobrom posjećenošću. Cijene su meni osobno neopravdane, ali na takvim mjestima ne mogu se očekivati manje cijene, pa im to ne uzimam za zlo. Prostor mi se zaista sviđa.


Prije 147 mjeseca

Atmosfera varira odveć često, kao i glazbeni izričaj kojim se koristi ovaj klub. Svojevrsno je utočište svih onih koji se ne usude pregledati širu sliku noćne scene u Zagrebu. Cijene su ni manje ni veće nego drugdje,a sam objekt prihvatljivog izgleda.


Prije 148 mjeseca

Trojka jer je svaki puta drugacije. Nekad odlicno, nekad dosadno. nekad odlicna muzika nekad uzasna. Prostor dobar iako me osobno zivcira gornji dio i ograda na koju se strvinari naslone i gledaju dole kao da prvi put ljude vide :D Cijene su u skaldu sa zagrebackim cijenama. sve u svemu 3.


Prije 149 mjeseca

Muzika dobra kako kada, atmosfera isto. Zna se dogoditi da bude super a zna se dogoditi da i ima malo ljudi i slično. Cijene su uredu, standardne za Zagreb. Inače je puno bolje ići srijedom jer su tada tamo uglavnom studenti, nema maloljetnika i općenito je atmosfera bolja.


Prije 150 mjeseci

Nekad mi potpuno odgovara, nekad odem doma razočarana. Tu dolazim prvenstveno zbog glazbe i kada se želim dobro isplesati, ali sve više mi smeta prevelik broj razularenih maloljetnika koji tamo navraćaju. Ne znam koja je minimalna dobna granica da bi se moglo ući vikendom, ali kada bi puštali samo starije od npr. 21 godinu, meni bi definitivno više odgovaralo. Ovako pomalo gubim volju za odlaske tamo. Moram spomenuti Balašević tribute band koji povremeno tamo svira, imaju veliki plus za to. Bila sam nekoliko puta na tim svirkama, atmosfera je tada puno bolja, nema previše(!) djece i baš se može opušteno uživati u glazbi. Podosta se trude redovno organizirati svakojake evente, to moram priznati. Sve u svemu, nije loše.



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »