KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA 


10000 Zagreb, Trg Ante Starčevića 6


KARTAKontakt Namjena
www.kgz.hr Web
kgz@kgz.hr Email
+385 (1) 457 2082  

Sliku postavio/la -
od 2

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.
SORTIRAJ PO:   
Prije 135 mjeseca

Knižnica koja uz veliki izbor knjiga nudi čitaonicu za čitanje domaćih I stranih novina I časopisa. Isto tako na raspolaganju vam učionica ugodne atmosphere I knjižničar koji vam je uvijek spreman pomoći u potrazi za literaturom.


Prije 136 mjeseca

Lijepo uređeno, dobra lokacija i ugodna atmosfera. Čitaonica je odlična, i ono što mi je najvažnije ima dovoljno prirodnog svijetla. Ono što smatram velikim minusom su djelatnici, od kojih je većina nezainteresirana i usuđujem se reći i bezobrazna.


Prije 136 mjeseca

Odlična stvar - učlanite se u jednu knjižnica, a posuđivati možete u bilo kojoj knjižnici:

http://www.kgz.hr/default.aspx?id=193

Najbolja je stvar, ukoliko neke knjige nema u jednoj knjižnici - negdje je skoro pa sigurno ima, a katalog cijele knjižnice se može pretraživati:

http://www.katalog.kgz.hr

Ja sam se učlanio u baš ovu i djelatnice su bile vrlo susretljive i pomogle mi snaći se - kako pronaći što me zanima i sl.

Svakom preporučam da se učlani - za 50kn godišnje (što stvarno nije puno) dobijete izvrsnu uslugu.


Prije 136 mjeseca

Sviđa mi se što imaju veliki izbor knjiga kada mi treba za pisanje nekog eseja ili seminara. Djelatnici knjižnice trude se pomoći i dosta su uslužni. Ne sviđa mi se što je često gužva, a i atmosfera nije baš neka. No, sve u svemu dajem joj solidnu četvorku!Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »