Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Svim Karlovčanima dobro poznata foto Korana, već je 25 godina prisutna u njihovim životima. Za foto Koranu možemo reći da je spoj tradicije i iskustva u kombinaciji sa najmodernijom tehnikom, a nude usluge fotografiranja događaja, svadbenih svečanosti, krštenja, maturalnih večera, revija, studijsko fotografiranje dokumenata, poza, izrada vizitki, pozivnica, zahvalnica, plakata, banera te usluge fotokopiranja.

POSLOVNI SUBJEKT


Gospođa Iva je nadvrhunski stručnjak i profesionalac, a prije svega čovijek sa veliko Č.Nježnost, spretnost, upućivanje,objašnjavanje što se događa sa zubom i kako je do toga došlo te objašnjavanje postupka izlječenja, neprocjenjivo mi je bitno i jedno od glavnih njezinih karakteristika . Imala sam ogroman strah od stomatologa sve do kada nisam posjetila njezinu ordinaciju,strah se više nikad nije pojavio, a postupak nikada više nije bolio, čak i anesteziju daje na nevjerojatano manje bolan način nego što sam iskusila kod drugih stomatologa, nikad nije žurila, a njezin način brušenja je toliko ugodan da se i sada pitam kako drugi to rade drugačije , jer razlika je ogromna. Svako jutro zahvalim Bogu što sam pronašla takvu doktoricu i koliko god bila prisutna bol kada ju ugledam ne mogu skinuti osmjeh s lica. Sretna sam jer imam takvog stručnjaka u životu. Gospođo Iva hvala što postojite. Ivana Petrinjak

POSLOVNI SUBJEKT


Piše pizzerija ... Po meni bi trebalo pisati dorada Ledo proizvoda. Na slici se vidi kolika je pizza, (To je velika) svježe direktno iz ledo zamrzivača... Znamenito je da ovaj restoran nije jedini koji ne prima kartice, svi nas upućuju na bankomat. Od našeg turizma nikad nećemo vidjeti ni 20% ukupnih prihoda... Sve to skupa nebi bio problem da nije u prekrasnom mjestu, ali onda hladni tuš otimačine novca na Jadranski način :( Samo da spomenem cijenu "Ledo pizza" košta 50-70 kn zavisno od sastojaka koji se stave gore... (bez računa), opcija sa računom ni ne postoji.

PRONAĐENO REZULTATA: 11924

Filtriraj:

MJESTA


GradoviSORTIRANJE: