Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


INTERMONT OBRT

Profesionalci, rade sve po ps-u sa najkvalitetnijiom materijalima po pristupačnim cijenama. Ne treba ih kontrolirati,možete biti sigurni da če sve odraditi vrhunski.

POSLOVNI SUBJEKT


'VD' - OBRT ZA USLUGE KOMBI PRIJEVOZA

Obiteljski obrt s dugogodišnjom tradicijom. Usluge kombi prijevoza 0-24h na području cijele Hrvatske! KONTAKT: Vukušić Damir Gračec 10, Zagreb FIKSNI TEL. : 01/4645/923 MOBITEL : 098/286/707 E-MAIL : dambo777@net.hr

POSLOVNI SUBJEKT


JAZZ, UGOSTITELJSKI OBRT

Fenomenalan kafić, odmah u blizini Jaruna.Od svih pozivitnih strana mora se istaknuti ambijent.Iako je kafić poprilično mali, pogotovo u hladnijim mjesecima kada je zatvorena terasa, potpuno to nadoknađuje odličnim interijerom.Ugodna muzika, intimna atmosfera,interijer je savrseni spoj klasičnog i modernog.Najdraži kafić u Zagrebu

POSLOVNI SUBJEKT


PEKARA DUBRAVICA, OBRT VL.MIKELEC DAMIR

Meni je ova pekara najbolja pekara u Zagrebu! Prvi put sam ju vidjela kada se otvorila na glavnom kolodvoru, pa bi si tamo nešto kupila kada sam išla u školu. Kroasan od čokolade bio mi je toliko dobar da sam si ga svaki dan kupovala! A onda su se pekare počele otvarati po cijelom Zagrebu! Proizvodi su uvijek svježi i jako fini, cijene su super, prostor je prekrasan, prodavačice su jako ljubazne i uvijek nasmijane!

POSLOVNI SUBJEKT


UGOSTITELJSKI OBRT POPAJ VL.TONĆI JURIĆ

Čudno je kako ukus građana varira. Ovo bi trebao biti jedan od najboljih fast-foodova u gradu, a meni ipak nije jasno po čemu. Spora usluga, ponuda na onoj najosnovnijoj razini, cijene su visoke za komad tostiranog kruha u koji možete staviti najosnovnije dodatke, zagorene pizzete i ostalo samo su dio folklora dotičnog fast-fooda. Mislim da ih jedino lokacija izvlači i donosi promet, dok je gastronomska ponuda jako loša, a to je najvažnije ipak, zar ne?

POSLOVNI SUBJEKT


OLI - USLUŽNI OBRT

Distribucija i podjela letaka, kataloga, prospekata, flajera i ostalih adresiranih i neadresiranih reklamnih materijala,Vaše reklamne poruke, marketinške materijale, uzorke proizvoda i letke dostavljamo na mjesto gdje su najprihvacenije i najucinkovitije: u domove Vaših postojecih i buducih klijenata i kupaca.

POSLOVNI SUBJEKT


SB STAKLO BAŠIĆ, staklarski obrt

Malo smotana ekipa, ali odrade svoj posao i naplate po pristojnim cijenama. Ukoliko trebate neke staklarske radove - preporučam!

POSLOVNI SUBJEKT


KROVOPOKRIVAČKI I TESARSKI OBRT

ako želite prave majstore u svezi vašeg krova, to je krovopokrivački i tesarski obrt Josipa Kolareka iz Hrašćice. majstori za koje ne postoji nemoguće, kvalitetni, pedantni,realni i pošteni,to je danas teško naći ali oni su tu. bravo majstori:) odgovorno tvrdim jer su kod mene radili. Dragutin

POSLOVNI SUBJEKT

 

UGOSTITELJSKI OBRT   PATRIA

Cula sam za njih, nadam se da su dobri kao sto se prica, moram probati te specijalitete :))

PRONAĐENO PRIBLIŽNO 30000 REZULTATA

Filtriraj:

MJESTA


ŽupanijeSORTIRANJE: