Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


GAVRAN, BISTRO

Ova pizzeria je po mome, a mnogim drugim mišljenjima, najbolja pizzeria u gradu već duže vrijeme. Jedan veliki nedostatak jest što nemaju dostavu, ali nikome nije teško otići po svoju narudžbu kada se zaista isplati. Cijene su pristojne, osoblje uslužno. Također, prostor lokala je vrlo malen i mogli bi ga malo preurediti,unatoč tome što i ovako ima neki svoj ugođaj, budući da je ime dobio po istoimenoj pjesmi E.A.Poea čiji su dijelovi raspoređeni po lokalu, a on je smješten tik do groblja(ali na dovoljnoj udaljenosti). Postoji i vanjska terasa no u ovim zimskim danima to nije baš praktično tako da je moguće naići na gužvu ako želite tamo nešto pojesti. Kao poboljšanje možda bi bilo dobro i da povećaju ponudu pizza, uvedu neke nove vrste, iako vjerujem da i s ovom ponudom uspješno posluju.

POSLOVNI SUBJEKT


CAPUCINER VL. BORIS PAVLOVIĆ

Odlična pizza, posebno slavonska i druge pikantnije pizze. Često ima i turista, zbog lokacije pa je jako ugodno čak i samo popiti piće u takvom okruženju, uvijek se čuje nešto zanimljivo. Usluga je dobra, a i sama pizzerija ima nešto zagrebačko.

POSLOVNI SUBJEKT


JAZZ, UGOSTITELJSKI OBRT

Fenomenalan kafić, odmah u blizini Jaruna.Od svih pozivitnih strana mora se istaknuti ambijent.Iako je kafić poprilično mali, pogotovo u hladnijim mjesecima kada je zatvorena terasa, potpuno to nadoknađuje odličnim interijerom.Ugodna muzika, intimna atmosfera,interijer je savrseni spoj klasičnog i modernog.Najdraži kafić u Zagrebu

POSLOVNI SUBJEKT


LEONARDO

Njam! Tjestenine, pizze, lignje, lazanje, ... Moja omiljena pizzeria! Ponuda je odlična i raznovrsna, jela su veoma ukusna, a porcije (iako se možda ne čine tako) dovoljno velike i zasitne. Što se cijena tiče, Leonardo je zbilja pristupačan, čini mi se da je među najjeftinijima u gradu. Uređenje prostora je u redu, ništa posebno, a opet lijepo. Sve je uvijek čisto, wc je uredan i pristojno udaljen od stolova za goste. Atmosfera je opuštena, ali i pomalo intimna pošto u lokalu ima svega 30-ak mjesta. Imaju i prekrasnu terasu koja je kao stvorena za ljetne večeri. Osoblje je uljudno i uvijek uslužno. Jedino što vam se kod Leonarda može neće svidjeti jest to da ćete možda malo čekati na svoje jelo jer često zna biti gužva što je zapravo samo dokaz koliko je Leonardo omiljen i da odabirom njega jednostavno ne možete pogriješiti!

POSLOVNI SUBJEKT


ASTERIX

Pizzerija na Utrinama je stvarno jako dobra.Samo što im je web stranica katastrofalna. Nažalost mali ugostitelji još uvijek nevide važnost web stranica.

PRONAĐENO PRIBLIŽNO 200 REZULTATA

Filtriraj:

MJESTA


ŽupanijeSORTIRANJE: