TEMA: Kuntenta d.o.o.
0 1
Prije 141 mjeseca
Čast mi je istaknuti da u ovom recesijskom razdoblju postoji
jedan mali ali vrijedni tim ljudi koji se trudi da svi djelatnici budu zadovoljni. Korektno izvršavaju svoje obveze prema naručiteljima, uzivaju u svojim poslovima od kojih već dugi niz godina živi nekoliko obitelji.
Usprkos lošim iskustvima sa radnicima - kaubojima kako ih se u nas od milja zove ipak vjerujemo ljudima i sretni smo što još ima poštenih i vrijednih djelatnika.
Svima onima koji su nas pokrali i otišli jer im je slađe raditi na crno želimo svu sreću ovog svijeta.
1 2
Prije 140 mjeseca
Svi komentari i postovi na ovoj temi koji nisu u skladu sa smjernicama naših Uvjeta korištenja (Točka 4. navodi zabranu objavljivanja sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći…) će biti obrisani.

Iako Imenik.hr ne snosi nikakvu pravnu odgovornost sukladno spomenutim Uvjetima korištenja, ne toleriramo komentare ili postove koji direktno optužuju bez dokaza ili nanose klevetu. Komentari su zamišljeni kao razmjena osobnih iskustava i u skladu s tim potičemo sve korisnike da razmjenjuju iskustva bez sadržaja koji je uvredljiv i prijeteći.

Imenik.hr nije mjesto za privatno razračunavanje, a pogotovo nije mjesto za rješavanje problema koji se trebaju rješavati formalno-pravnim putem.
Uređeno 17.12.2012 13:25:45

Izjasni se... šutnja je zlato, ali ne na forumu :)
Pročitajte upute o razgovoru na forumu