TEMA: Imenik u Excelu
0 0
Prije 106 mjeseca
Poštovani,
jel se može nekako dobiti,kupiti imenik u excelu ili nekog drugom formatu za čitanje.
I zasto mi neče prikazati više od 10 stranica traženih brojeva
hvala
1 2
Prije 105 mjeseca
Nažalost, preuzimanje ili prodaja imenika u takvom obliku ne dolazi u obzir. Imenik.hr nije vlasnik kontakata već samo pružatelj usluge imenikčkog servisa.Iduće godine će izaći tiskano izdanje imenika u kojem ćete imati pregled svih javnih breva u RH. Što se tiče drugog pitanja - na rezultatima pretrage se prikazuje 10 stranica jer smatramo da ukoliko korisnik ne pronađe relevantan podatak na prvih 10 stanica, taj podatak vjerojatno nije u imeniku.
Uređeno 24.10.2011 10:00:26
0 0
Prije 83 mjeseci
Poštovani,
molim Vas da mi odgovorite zašto nemogu otvoriti mjesto koje želim, npr : otvorim međimursku županiju, grad Čakovec i dobijem informaciju da Stranica koju ste tražili nije pronađena!. Dok sam to isto pokušao prije desetak dana nije bilo nikakvih problema.
Hvala!
0 0
Prije 83 mjeseci
i mene to isto interesira Ladislave,al nitko ne odgovara!!
0 0
Prije 83 mjeseci
sad sam zvao, nije više dostupan onlain imenik u PDF formatu...jedino možemo ukucati tražene podatke klasično: prezime itd., pa onda tražiti.
0 0
Prije 83 mjeseci
zanimljivo,a zašto??pa šta se onda reklamiraju da je besplatno????nek onda maknu reklamu!!
0 0
Prije 83 mjeseci
danas sam u razgovoru sa njihovom djelatnicom saznao da nemaju više ni imenika za prodaju, ostale su im još samo dvije regije u prodaji....a ponovo će dati u tisak tek iduće godine...zanimljiva firma
1 2
Prije 83 mjeseci
Evo da svima odgovorim. Naime, imenik je i dalje besplatan. U svakome trenutku može bilo tko potražiti broj telefona preko online tražilice.
Nadalje, lokalni imenici u PDF obliku su uklonjeni. Ali su svi podaci i dalje dostupni putem tražilice, štoviše, oni su točniji i ažurniji.
Tiskani su se imenici rasprodali.
Napominjem kako kompletan imenik u digitalnom obliku nikada nije bio niti namjenjen za prodaju s obzirom na to kako smo obavezni poslovati u skladu s pravilnikom nadležnih tijela.
Za više informacija, ukoliko nešto još nije jasno, slobodno pročitajte važeće dokumente koji su priloženi i na našim stranicama: http://www.imenik.hr/imenik/onama.html
0 0
Prije 83 mjeseci
dobro,a zašto je uklonjen imenik u pdf obliku?

Izjasni se... šutnja je zlato, ali ne na forumu :)
Pročitajte upute o razgovoru na forumu