Komentari Petar "pero666" C.



Vukovar

Ne nasjedajte na ovu firmu, i ne obavljajte bilo kakav posao s njima, jer cete ostati prevareni!!

Zovu ljude telefonom na prezentacije putovanja, obecaju im veceru, a onda na prezentaciji pricaju o nekakvim magnetskim podlogama za spavanje od 19 tisuca kuna koje su bas eto taj dan snizene na "samo" 12 tisuca. Vecera je naravno vrhunski organizirana i izvjezbana psiholoska predstava koja treba uvjeriti jadne penzionere da im je ta svemirska navlaka (koja u stvarnosti kosta 50tak eura i nema znanstveno potvrdjen ucinak) bas ono sta im u tom trenutku treba. Pa onda uz tu kupnju na "poklon" daju nekakvu magicnu plocu za kuhanje, ciju magiju demonstiraju tako da ispod lonca stave 100 kuna koje cudom ne izgore (radi se naravno o indukcijskom kuhalu koje se moze kupiti za 250 kuna u Lidlu).
Naravno da je placanje odmah karticom na rate, tako da ne stignete ni razmisliti..
Moja majka je nazalost nasjela na prevaru i prije godinu dana kupila tu magnetsku krpu i kuhalo, ali srecom brzo smo reagirali i poslali im (postom preporuceno s povratnicom) izjavu o raskidu ugovora. Trebalo je oko tri mjeseca i jedno 30tak telefonskih poziva da nam vrate novac. Svaki put su beskrajno ljubazni (naravno lazno) i kazu vam da ce vas nazvati odmah sutra ujutro i da ce sve biti rijeseno, medjutim nikad vas ne nazovu. Lidija Cukljevic (vlasnica) je reagirala tek kad smo zaprijetili inspekcijom.

Nadam se da ce sve firme kao sto je Sicher Tim propasti, kako ne bi vise zivjeli od obmanjivanja i varanja najmanje zasticenih pripadnika ovog drustva - nasih umirovljenika.