Komentari Frane "frane_v" V.



Zagreb

Zbilja se isplati probati. Nesvakidašnje kombinacije okusa i sastojaka. Stvarno dobra hrana. Jedina zamjerka je to što sam strašno dugo čekao kada sam naručio, al ajde isplatilo se


Zagreb

Prva liga! Svi su čuli za plavi 9. Hrana je vrhunska! Osoblje je stalno pa se stvara ta obiteljska atmosfera koju svi vole, a i zato je posluga brza i uslužna! Cijene ni ne mogu biti niže.


Zagreb

Dobar klub, napravili su i više nego dobar potez sa all you can drink ponudom za 100 kn. Prigodan za proslave rođendana i sl. feštica. Samo da je izbjegavati cajke...


Zagreb

Super slastičarna, vrhunski proizvodi! Cijene su pristupačne. Usluga zna "zaštekati" što vjerojatno možemo gužvi pripisati no mislim da im to nebi trebao biti izgovor. Moglo bi se i prostorno to malo bolje organizirati.


Zagreb

Iako je vrhunski uređeno nije mi pomoglo pretjerano u učenju. Previše sadržaja naokolo, a i osobolje bi se moglo malo razvedriti.


Zagreb

Iako ima dobru ponudu cijene su previsoke, bar što se tiče fitness i borilačke opreme. Što se tiče suplementacije ima vrlo ograničen izbor, većinom BioTech koji nije toliko kvalitetan, a ni tu se ne štedi na cijenama.


Zagreb

Da ima viša ocjena dao bi je. Najbolja Billa ikad, ima sve što mogu zamisliti po dobrim i više nego dobrim cijenama. Stalno sam tamo i često me spašava njihova gotova hrana!


Zagreb

Jedna od boljih pizza sam jeo, a i ostala hrana im je odlična. Taman toliko začina koliko volim. Lijepo je uređen prostor. Osoblje je uvijek vrlo uslužno i ljubazno.


Zagreb

svi smo bar jednom jeli u Rubelju. Na stranu s pizzama, roštilj im je dobar, malo lošiji nego prije ipak. Dostava je brza i ima ih posvuda što je veliki +
Cijene su također dobre.


Zagreb

Legendaran birc. Svakakva ekipa dolazi i svakakva se furka fura. Cijene dobre s obzirom na poziciju. Dobra ekipa i dobra zabava.


Zagreb

Kultni zagrebački klub. Često nastupaju jaka imena svakavih glazbenih žanrova. Zbilja se svašta može vidjeti tamo. Imaju super organizirane programe tijekom cijele godine. Pogotovo Dirty Dancing. Ponos zagrebačke klupske scene.


Zagreb

Meni jako drage i presuper pivnice. Super okruženje, super piva, super klopa. Cijene su super i vrlo rado odlazim tamo. Super za proslave svakakvih prigoda.


Zagreb

1. ZET d.o.o.
Grad kao što je Zagreb trebao bi imati redoviti i dobro sređeni javni prijevoz. S obzirom na to kolike nam cijene nabijaju, mislim da ne možemo biti zadovoljni uslugom koja nam je pružena. Puno puno mjesta za poboljšanje.