Komentari Nino "kuze321" K.



Zagreb

Još jedno od kultnih mjesta u Zagrebu koje se srozalo. Poskupili su, a kvaliteta piva im je pala i to osjetno. Što je prije bilo daleko najbolja pivnica u gradu s odličnim cijenama, danas je malo kvalitetnija pivnica od ostalih(za nijansu), sa prevelikim cijenama. Bila bi veća ocjena da ne znam kakva je ova pivnica bila prije...


Zagreb

Velik izbor sportske opreme, dobra lokacija, ljubazno osoblje. Cijene su malo previsoke, ali ništa pretjerano. Definitivno jedan od boljih dućana sa sportskom opremom.


Zagreb

Fantastična trgovina. Namirnice su jeftine, a kvalitetne. Studentima posebno zanimljiva trgovina zbog slatkiša, grickalica, ali i drugih prehrambenih proizvoda (piva:D). Svi navedeni artikli su osjetno jeftiniji nego u drugim trgovinama, a jednakog okusa. Osoblje je ljubazno i uslužno (barem u mojem iskustvu).Sve pohvale


Zagreb

Odlični kolači, vrhunski sladoled. Osoblje je po mojem iskustvu odlično i brzo, što je pohvalno zbog ogromnih redova koji znaju biti. Jedina zamjerka je trend poskupljenja, jer mi se čini da je svake godine sladoled za kunu skuplji. Zbog toga tri, inače bi ocjena bila viša.


Zagreb

Imam jako loša iskustva s osobljem i zato sam odustao od ove metode učenja. Inače je ideja odlična, pod uvjetom da imate dovoljno jaku volju da zaista učite.


Zagreb

Meni osobno najbolja pizza u gradu. Ambijent vrlo dobar, restoran je prekrasno uređen, a osoblje je vrlo simpatično. Cijene su prosječne, a i još jedna pozitivna strana za mene je što mi je relativno blizu pizzeria. Parking je vrlo dobar, još mi se nije dogodilo da nisam našao mjesta.


Zagreb

Nemam baš najbolja iskustva, jer pola stvari koje sam kupio u ovoj trgovini morao sam vraćati ili nositi na popravak, i to brzo nakon kupnje. Ipak radilo se o vrlo jeftinim artiklima, sve što je malo skuplje bilo radi i danas besprijekorno. Pa ipak, mislim da ima puno kvalitetnijih trgovina ovakve vrste u Zagrebu. Osoblje je bilo ljubazno (i prodavači i tehnička služba), a izbor opreme je zavidan, te zbog toga ova ocjena, inače bi bila manja.


Oroslavje

Jedna od najboljih, ako ne i najbolja pizzeria u kojoj sam ikada bio. Vrlo dobra atmosfera, odlične porcije po dobrim cijenama, a pizza je vrlo ukusna. Šteta što u Zagrebu nemaju jednu pizzeriu. Malo može biti gužva ponekad, ali to je i više nego razumljivo s obzirom na kvalitetu ove pizzerie. Velika pohvala i preporuka od mene.


Zagreb

Išao sam nekoliko puta i svaki put sam bio ugodno iznenađem atmosferom, zanimljivim izborom glazbe, te vrlo dobrom posjećenošću. Cijene su meni osobno neopravdane, ali na takvim mjestima ne mogu se očekivati manje cijene, pa im to ne uzimam za zlo. Prostor mi se zaista sviđa.


Zagreb

Nedavno sam otvorio račun u ovoj banci. Vrlo brzo je prošlo i nisam se osjećao kao da sam malouman kada sam ispitivao vrlo ljubaznu zaposlenicu koja mi je ukratko sve objasnila. Banka koja bi mogla biti primjer mnogim drugim kako se brzo, efikasno radi, te kako se odnosi prema klijentima.


Zagreb

Najbolji sladoled po poštenoj cijeni (nije prejeftin ni preskup). Od smrznutog povrća i ostalih proizvoda imam zamjerku jedino na pommes frittes koji je meni osobno bez okusa. Ostali proizvodi su odlične kvalitete i okusa.


Zagreb

Odlične cijene, ogroman izbor pića sve vrste (posebno alkoholnih), ogroman parking, te je jednostavno nemoguće čekati u redu na blagajni (dobro osim ako stvarno nemate sreće). Čista petica


Zagreb

Odlični restorani, ništa manje kvalitete nego kojekakvi grillovi, pekarne i fast food kiosci. Samo imaju malo okaljaniji ugled, sasvim nezasluženo, riječ je o restoranu ukusne hrane, malo većih cijena (zato nije 5). Osoblje je raznoliko (imam odličnih i malo lošijih iskustava, ova potonja uglavnom sa studentskom populacijom).


Zagreb

Odlična trgovina za ljubimce, veliki izbor svakakvih stvari (hrane, igračaka, te svega što je potrebno Vašem ljubimcu), možda i najljubaznije osoblje koje sam ikada imao priliku vidjeti. Uglavnom nemam nijedne zamjerke na ovu trgovinu.


Zagreb

Klub koji nije ni sjena samom sebi prije zatvaranja. Sve najbolje slušaonice i večeri preselile su se u neke druge klubove, a sve što je ostalo je dosadno i stalno se ponavljaju iste stvari. Spašavaju ga tek sve rijeđi koncerti kvalitetne alternativne glazbe, ali i takva događanja polako emigriraju u druge klubove. WC je odličan, super su ga sredili, ali ja bih radije da program malo osvježe


Zagreb

Tramvaji i busevi često kasne, nekada ni ne dođu, već se preskoči jedna linija. Česti su kvarovi, i to kad je najhitnije obično. Dosada su mi bili dovoljno dobri samo iz razloga što sam imao besplatan pokaz, pa sam mogao istrpiti i loše uvjete u kojima su tramvaji i kašnjenje i sve, ali odsada nema više besplatnog prijevoza, nego je čak i poskupio, a ništa se nije napravilo da se poboljšaju sve ove mane koje sam naveo. Nekim mjesecima mi je jeftinije da si taksi platim kad god idem nekamo, pa sve manje koristim usluge ove firme, na svoju radost.


Zagreb

Jedna od najdražih trgovina meni osobno, jer tamo nalazim zaista velik izbor stvari koje bih si priuštio.Od knjiga (pogotovo zavidna kolekcija fantasy i SF naslova), dijelova za računalo, maketa, do konzolaških igara i časopisa. U ovu trgovinu znam svratiti i kada nemam namjeru ništa kupiti nego sam jednostavno u blizini i imam vremena, tako da mislim da to dovoljno govori o kvaliteti i dobrom izboru proizvoda. Jedina zamjerka što su neki artikli nerealno skupi (posebno knjige iz njihove naklade).


Zagreb

Poznati po svojim čevapima, meni osobno nisu ništa posebno, nekakva srednja kvaliteta. Ostalo meso je također prosjek, dok je pizza ispod prosjeka. Uz sve ovo cijene su napuhane, pogotovo za skromne porcije koje se dobiju. Usluga je odlična i brza, te su dosta rasprostranjeni po Zagrebu pa zato ova ocjena, inače bi bila manja...


Zagreb

Odlična trgovina, koja je unatoč brojnim artiklima, meni ostala u srcu zbog svoje "slatke ponude". Velik izbor slatkiša i odlične cijene tjeraju me da i dalje odlazim u ove trgovine, te izlazim sa smiješkom na licu.