Komentari Antonija "Tonka1008" Č.



Zagreb

Slabu ocjenu dajem ovoj trgovini prvenstveno zbog toga što su 1. Konstantne gužve zbog kojih se u redovima samo za isprobavanje čeka po pola sata, 2. cijene nikako nisu povoljne s obzirom na kvalitetu ponuđenog, 3. sniženja su mizerna, 4. na koncu ni sama ponuda artikala nije bajna.


Zagreb

Ocjena dobar? Da, zbog uslužnosti osoblja, zbog ambijenta, zbog ukusne hrane (da zvuči bzvz, ali meni je sve fino, pogotovo sladoled). Kad bi se gledalo na kvalitetu proizvoda, onda bi realna ocjena bila čista jedinica, ali ovako, zlatna sredina :)


Zagreb

Odlično, prije svega zbog menze :) osoblje je uslužno, mogu se pronaći dobri poslovi. Stvarno nikakve zamjerke. Održavanje raznih evenata u sklopu samog Centra je za svaku pohvalu. Od projekcija filmova, do izvođenja mladih glazbenika.. Pohvaljujem i smotru Sveučilišta koja se odvija u prostorijama SC-a.


Zagreb

Odlična trgovina s još boljim artiklima. Kozmetika, igračke, prehrambene namirnice, ma apsolutno sve na jednom mjestu, a uz to i pristupačne cijene (posebice čokolade i bombonijere). preporučam Müller trgovinu svima! Samo tako i dalje!!


Zagreb

Knjižnica na super položaju, vrlo pogodna za učenje za vrijeme rokova, tik do fakulteta, osoblje više nego uslužno. Čista petica!


Zagreb

Stranicu ocjenjujem s četvorkom jer smatram još ima mnogo mjesta za napredak. pri tome mislim na sam izgled stranice, preglednost, opseg dostupnih brojeva. U svakom slučaju, odlična ideja, samo naprijed!


Zagreb

Najbolji sladoled ikada! I ne samo sladoled, već i svi smrznuti proizvodi su jako ukusni. Malo mi je ona reklama na kojoj ona teta dolazi do zaključka da je smrznuto zdravo...hmmm, nerealna, ne bih se složila s tvrdnjom i malo mi je to bzvz, ali svejedno kad kupujem smrznuto i slatkač, kupujem LEDO :)


Zagreb

Jako ukusni ćevapi, ali možda da su jeftiniji ne bi bilo loše. Nije čista petica jedino zbog toga, a sve ostalo je odlično. Usluga dostave relativno je brza, osoblje ljubazno, ponuda dobra. Ambijent je domaći, a ne seljački. Nekad je više manje.


Zagreb

Nisam najsigurnija je li u toj prodavaonici kupujem, no jedna pod prodavaonica Prehrane jest. Nikako nisam zadovoljna 1. s ponudom, 2. s osobljem koje jedva da pozdravi mušteriju koja uđe u trgovinu 3. s brzinom usluge. Jedino dobro kod ove trgovine je njezina lokacija. Da tome nije tako nikada ne bih kupovala u toj trgovini. Jako loše!


Zagreb

Nama je Katica za sve! :D Od Igle do "lokomotive". Stvarno sam zadovoljna s ponudom. Doduše cijene bi mogle biti i bolje, u smislu niže, ali činjenica da se u Nami može pronaći stvarno svega, to umanjuje "problem" sa cijenama. Palac gore :)


Zagreb

Zara je trgovina za ziheraše i mršavice. Ispričavam se svima, ali to je činjenica. Sve krpice koje se tamo nalaze, uvijek su bum mode, ne možete promašiti kupnjom, a veličine su ekstra male, čak i one s oznakom L. Osim toga, sve je skupo, doduše, na sniženju su "velikodušni" pa se može pronaći pokoja majica za niže cijene, ali svejedno tvrdim da je Zara precijenjena i preskupa. I nikada me nije previše oduševila ponudom.


Zagreb

Čista petica za drogerie markt! Ne posjećujem baš ovu trgovinu, već onu na Maksimirskoj cesti, no DM je DM. Imam samo riječi pohvale. Imaju sve, od prehrambenih namirnica, preko baby odjela, do parfema i šminke, i sve to po super cijenama. Imaju mogućnost skupljanja bodova koje možemo zamijeniti za posebne popuste, što je jako pohvalno jer na taj način biramo proizvode koje možda inače ne bismo kupili jer su nam preskupi. DM mi je No.1. kad su u pitanju trgovine kozmetičkim preparatima.


Zagreb

Vincek= odlični kolači i još bolji sladoled. Iako se slažem s prethodnim komentarima o gužvi, redovima i ne pretjerano ljubaznim osobljem,cijeni, mislim da je vrijedno malo pretrpjeti i pričekati, ipak su to najbolji kolači i sladoled u gradu! :)


Zagreb

Bipa mi se sviđa zbog svojih akcija i pogodnosti koje pruža. Na akcijama se uvijek mogu naći proizvodi potrebni svaki dan poput praška za rublje, omekšivaća, sredstava za čišćenje, a poseno bitno za nas djevojke, parfemi i šminka nisu izuzetak u akcijama. Prodavačice su odlične, nisu napasne, mogu dobro savjetovati. Mala napomena, ova ocjena odnosi se na Bipinu trgovinu u shopping centru Kvaternik Plaza.


Zagreb

Odlična trgovina prijenosnim računalima i opremom. Osoblje je uslužno, objasni sve pojedinosti bitne za kupnju laptopa, savjetuje Vas, ma odlično. Na poklon dobijete i dodatnu opremu poput USB sticka, odgovarajuću torbu za kompjutor i još se zna naći dosta poklona :) preporučam svima koji se odluče na kupnju laptopa da posjete ovu trgovinu jer neće požaliti!


Zagreb

Kupujem na Kvatriću, ali sve rjeđe. Ponuda je OK, ali osoblje nikako. Brzina im nije vrlina, a bome ni ljubaznost. Malo bi mogli poraditi na uslužnosti.