Komentari Josipa "greenbell" G.



Zagreb

Preferiram u odnosu na Muzej suvremene umjetnosti i ostalih popularnijih... Po mojem mišljenju jedan od najzanimljivijih mjesta u gradu, i to ne samo na Noć Muzeja. Cijena je, kao i u ostalim ovakvim ustanovama, pristupačna (možda čak i ispod stvarne vrijednosti), a zbirke su zanimljive za sve koji žele naučiti više o Zagrebu i njegovoj povijesti.


Zagreb

Gift shop, knjižara, papirnica I multimedija u jednom. Imaju jako velik izbor svega I česte akcije I rasprodaje. Idealno mjesto za kupit nekome poklon u zadnji čas. Radno vrijeme im je do 22 h, što je za svaku pohvalu..!


Zagreb

Ugodan ambijent, solidna atmosfera i dobar izbor. Za svaku pohvalu vođenje profila na društvenim mrežama!


Zagreb

Iskustvo s ovim proizvodima je potpuno pozitivno! Visoke cijene su razumljive s obzirom da se radi o proizvodima za čiju izradu treba više vremena i uloženih prirodnih i organski uzgojenih biljnih sastojaka.


Zagreb

Jedno od zanimljivijih mjesta u gradu, specijalizirana trgovina u koju ako jednom uđete, garantirano počinjete eksperimentirati s okusima i aromama... Barem je tako u mojem slučaju.


Zagreb

Prema cijenama su pristupačniji od konkurencije, a prema izboru proizvoda po mom ukusu zanimljiviji i inovativniji. Uređenje je lijepo, pomalo rustikalno.
Po mom mišljenju, najbolja pekara u gradu.


Zagreb

Moja prva zagrebačka pivnica! Lokacija je pun pogodak za ovakav objekt, cijene su i više nego primjerene, atmosfera je svaki put bila na razini.


Zagreb

Tvrtka sa svojim proizvodima po tradiciji, kvaliteti, a i promociji na našim prostorima može konkurirati gigantima europske proizvodnje čokolada...
Jedan od zaštitiniih znakova hrvatskog gospodarstva!


Zagreb

Lokacija, uređenje i glazba za pohvalu... Super je što imaju organizirane večeri s temom, pa se možete ravnati prema svojem ukusu.
Istina je da zbog pomalo čudnog arhitektonskog rješenja atmosfera zna patiti.


Zagreb

Zasigurno jedna od najboljih u Zagrebu. Lokacija je odlična i pristupačna, ambijent i uređenje su na razini, a nude veliki i zanimljiv izbor slastica... Cijene su im vrlo prihvatljive.


Zagreb

Tokom tjedna mogu se pogledati predstve akutualnog sadržaja koje često glume mladi poznati glumci. Cijene ulaznica prihvatljive. Studenti uz predočenje x-ice mogu kupiti kartu već od 20 kn.


Zagreb

Knižnica koja uz veliki izbor knjiga nudi čitaonicu za čitanje domaćih I stranih novina I časopisa. Isto tako na raspolaganju vam učionica ugodne atmosphere I knjižničar koji vam je uvijek spreman pomoći u potrazi za literaturom.


Zagreb

Nudi zanimljiv sadržaj! Povremeno uz stalnu postavu moguće je posjetiti i radionice koje se održavaju najčešće na godišnjice velikih izuma ili rođenja važnih znanstvenika, što je za svaku pohvalu!


Zagreb

Velika ponuda, dobre lokacije (ima ih stvarno posvuda), osoblje za svaku pohvalu. Cijene tenisica su uglavnom u redu, ali cijene proizvoda koje se prodaju samo u njihovim dućanima su nerealno skupe.
Ipak, veliki plus ide im za organizaciju nekoliko rasprodaja godišnje u prostorima Tvornice, pa se tamo proizvodi mogu naći i po 70% nižim cijenama.


Zagreb

prava atomsfera i ambijent za guštanje u glazbi. U selekciju izvođača neću ulaziti (zna se stara latinska - de gustibust...) ali činjenica će i oni najizbirljiviji naći nešto po svom izboru. Daju priliku za promociju novim glazbenicima, što je za svaku pohvalu! I redovito izvještavaju na društvenim mrežama, što je vrlo praktično!


Zagreb

Ne znam za bolju knjižaru s većim izborom knjiga i multimedije.
Imaju veoma velik izbor stranih i domaćih časopisa i novina.
Imam doduše zamjerku na radono vrijeme, koje bi trebalo biti dulje za takve knjižare, i na cijene koje su ponekad i nerealno skupe


Zagreb

Muzej na odličnoj lokaciji, a vrlo pristupačan i cijenom. Iskustvo razgledavanja vrlo ugodno, a savršeno je ako želite usred žurbe i stresa grada pobjeći u prošlost.


Zagreb

Najveća poslovnica Zagrebačke banke, ujedno i njihovo sjedište... IAko je organizacija po mom mišljenju loša, jer se gotovo uvijek čeka u redovima I po nekoliko sati, moram pohvaliti jako lijepo i ugodno uređenje i pre udobnu čekaonicu!


Zagreb

Moje iskustvo sa HŽom svodi se na nekoliko ljetnih putovanja na relaciji Zagreb-Split,i nekoliko putovanja iz Zagreba u okolicu. Budući da sam do Splita putovala novijim vlakovima, nisam imala zamjerke, osim jedne.
Zamjerka je neusklađenost s trajektnim linijama - često se događa da se dolazak trajekta poklapa s odlaskom vlaka. Svjesna sam da je to nemoguće u potpunosti uskladiti, ali barem bi se trebalo poraditi na nekim linijama na kojima cirkulira veći broj ljudi.
A za popuste i pogodnosti sve pohvale!


Zadar

Bilo bi za svaku pohvalu kad bi vodstvo muzeja poradilo na inovacijama i promociji muzeja, ne samo u turističko doba godine.