Komentari Josipa "greenbell" G.



Zadar

Bilo bi za svaku pohvalu kad bi vodstvo muzeja poradilo na inovacijama i promociji muzeja, ne samo u turističko doba godine.


Zagreb

Zasigurno jedna od najboljih u Zagrebu. Lokacija je odlična i pristupačna, ambijent i uređenje su na razini, a nude veliki i zanimljiv izbor slastica... Cijene su im vrlo prihvatljive.


Zagreb

Tvrtka sa svojim proizvodima po tradiciji, kvaliteti, a i promociji na našim prostorima može konkurirati gigantima europske proizvodnje čokolada...
Jedan od zaštitiniih znakova hrvatskog gospodarstva!


Zagreb

Prema cijenama su pristupačniji od konkurencije, a prema izboru proizvoda po mom ukusu zanimljiviji i inovativniji. Uređenje je lijepo, pomalo rustikalno.
Po mom mišljenju, najbolja pekara u gradu.


Zagreb

Jedno od zanimljivijih mjesta u gradu, specijalizirana trgovina u koju ako jednom uđete, garantirano počinjete eksperimentirati s okusima i aromama... Barem je tako u mojem slučaju.


Zagreb

prava atomsfera i ambijent za guštanje u glazbi. U selekciju izvođača neću ulaziti (zna se stara latinska - de gustibust...) ali činjenica će i oni najizbirljiviji naći nešto po svom izboru. Daju priliku za promociju novim glazbenicima, što je za svaku pohvalu! I redovito izvještavaju na društvenim mrežama, što je vrlo praktično!


Zagreb

Nudi zanimljiv sadržaj! Povremeno uz stalnu postavu moguće je posjetiti i radionice koje se održavaju najčešće na godišnjice velikih izuma ili rođenja važnih znanstvenika, što je za svaku pohvalu!


Zagreb

Ne znam za bolju knjižaru s većim izborom knjiga i multimedije.
Imaju veoma velik izbor stranih i domaćih časopisa i novina.
Imam doduše zamjerku na radono vrijeme, koje bi trebalo biti dulje za takve knjižare, i na cijene koje su ponekad i nerealno skupe


Zagreb

Lokacija, uređenje i glazba za pohvalu... Super je što imaju organizirane večeri s temom, pa se možete ravnati prema svojem ukusu.
Istina je da zbog pomalo čudnog arhitektonskog rješenja atmosfera zna patiti.


Zagreb

Preferiram u odnosu na Muzej suvremene umjetnosti i ostalih popularnijih... Po mojem mišljenju jedan od najzanimljivijih mjesta u gradu, i to ne samo na Noć Muzeja. Cijena je, kao i u ostalim ovakvim ustanovama, pristupačna (možda čak i ispod stvarne vrijednosti), a zbirke su zanimljive za sve koji žele naučiti više o Zagrebu i njegovoj povijesti.


Zagreb

Tokom tjedna mogu se pogledati predstve akutualnog sadržaja koje često glume mladi poznati glumci. Cijene ulaznica prihvatljive. Studenti uz predočenje x-ice mogu kupiti kartu već od 20 kn.


Zagreb

Iskustvo s ovim proizvodima je potpuno pozitivno! Visoke cijene su razumljive s obzirom da se radi o proizvodima za čiju izradu treba više vremena i uloženih prirodnih i organski uzgojenih biljnih sastojaka.


Zagreb

Ugodan ambijent, solidna atmosfera i dobar izbor. Za svaku pohvalu vođenje profila na društvenim mrežama!


Zagreb

Velika ponuda, dobre lokacije (ima ih stvarno posvuda), osoblje za svaku pohvalu. Cijene tenisica su uglavnom u redu, ali cijene proizvoda koje se prodaju samo u njihovim dućanima su nerealno skupe.
Ipak, veliki plus ide im za organizaciju nekoliko rasprodaja godišnje u prostorima Tvornice, pa se tamo proizvodi mogu naći i po 70% nižim cijenama.


Zagreb

Knižnica koja uz veliki izbor knjiga nudi čitaonicu za čitanje domaćih I stranih novina I časopisa. Isto tako na raspolaganju vam učionica ugodne atmosphere I knjižničar koji vam je uvijek spreman pomoći u potrazi za literaturom.


Zagreb

Najveća poslovnica Zagrebačke banke, ujedno i njihovo sjedište... IAko je organizacija po mom mišljenju loša, jer se gotovo uvijek čeka u redovima I po nekoliko sati, moram pohvaliti jako lijepo i ugodno uređenje i pre udobnu čekaonicu!


Zagreb

Muzej na odličnoj lokaciji, a vrlo pristupačan i cijenom. Iskustvo razgledavanja vrlo ugodno, a savršeno je ako želite usred žurbe i stresa grada pobjeći u prošlost.


Zagreb

Gift shop, knjižara, papirnica I multimedija u jednom. Imaju jako velik izbor svega I česte akcije I rasprodaje. Idealno mjesto za kupit nekome poklon u zadnji čas. Radno vrijeme im je do 22 h, što je za svaku pohvalu..!


Zagreb

Moje iskustvo sa HŽom svodi se na nekoliko ljetnih putovanja na relaciji Zagreb-Split,i nekoliko putovanja iz Zagreba u okolicu. Budući da sam do Splita putovala novijim vlakovima, nisam imala zamjerke, osim jedne.
Zamjerka je neusklađenost s trajektnim linijama - često se događa da se dolazak trajekta poklapa s odlaskom vlaka. Svjesna sam da je to nemoguće u potpunosti uskladiti, ali barem bi se trebalo poraditi na nekim linijama na kojima cirkulira veći broj ljudi.
A za popuste i pogodnosti sve pohvale!


Zagreb

Moja prva zagrebačka pivnica! Lokacija je pun pogodak za ovakav objekt, cijene su i više nego primjerene, atmosfera je svaki put bila na razini.