Komentari Andrea "andrea9" B.



Zagreb

Muller je mjesto gdje mogu pronaći i kupiti sve, od kozmetike,šampona,slatkiša do hrane za ljubimce... sve je uredno i lako je snalaziti se. Prodavačice su jako uslužne i što je najvažnije - nenametljive. Cijene su čak i nešto niže nego u drgim dućanima, posebno slatkiši su dosta jeftiniji. Prostor je lijep i ugodan za kupovinu.


Zagreb

Sve pohvale! Baš je dobro da takvo nešto postoji! Ponuda poslova je nekad bolja, nekad lošija, no treba biti uporan i ustrajati i sigurno ćete pronaći nešto za sebe. Osoblje je jako ljubazno.


Zagreb

Napokon plaćam vožnju onoliko koliko bi zaista trebala koštati. Uvijek dobijem račun i uvijek znam da nema šanse da budem prevarena. Vozači su ljubazni, veseli i nenametljivi. Uvijek dođu na vrijeme, često i par minuta prije nego što piše u poruci koju dobijete na mobitel nakon poziva. Sviđa mi se i to što njihova centrala u svakom trenutku točno vidi gdje se nalazi svaki taxi Cammeo tako da nema nepotrebnog kruženja gradom zbog kojeg bi vam možda mogli naplatiti više. Cijene su pristupačne svima.


Zagreb

Ovaj dućan informatičke opreme ima nešto veće cijene od drugih takvih trgovina. Zato sam mu i dala četvorku. No usprkos tomu, ponuda je jako raznovrsna, možđda čak i najbolja od svih takvih dućana i tu možete pronaći zbilja sve - mobitele, osobna i prijenosna računala, konzole, dodatnu opremu, ... Lokacija je odlična, a osoblje je uslužno i ljubazno.


Zagreb

Često imaju razne akcije i sniženja pa se isplati kupovati tamo. Cijene su prihvatljive, čini mi se čak da je Kozmo i jeftiniji od dm-a, no ponuda proizvoda je sve lošija i lošija. Ne znam da li je pred zatvaranjem pa možda zbog toga jer sam primjetila da su zatvorene prodavaonice u Vlaškoj, Tkalčićevoj, Sopotu, ... Djelatnice su ljubazne i nenametljive. Prostor je čist i uredan.


Zagreb

Lokacija je odlična, prostor je iako star, lijepo uređen. Prodavačice su jako ljubazne. Sviđa mi se što se ovi slatki proizvodi mogu kupiti na mjerice odnosno na grame pa mogu kupiti od svega pomalo. Cijene odgovaraju kvaliteti proizvoda koji su jako ukusni. Što god izabrali, nećete pogriješiti.


Zagreb

Oduvijek sam tamo kupovala udžbenike, radne bilježnice, šestare,...ma sve što mi je trebalo od školskog pribora uvijek sam tamo nalazila. Cijene su niže nego u drugim knjižarama, izbor je dobar, stvarno imaju sve. Osoblje je uslužno, ljubazno i svi su uvijek nasmijani!Lijepo je uređeno i čisto. Također, da bi izbjegli gužve na početku školske godine, udžbenike je moguće naručiti i putem interneta i time uštedjeti vrijeme.


Zagreb

Odlična lokacija, odličan prostor! Iako je sve (pogotovo prizemlje) pomalo nabacano, lijepo je uređeno. Ponuda je velika, ovdje stvarno ima svačega, od preparativne i dekorativne kozmetike do školskog pribora, tekstila, bijele tehnike, namještaja, kuhinjskog posuđa, ... Cijene su nešto više, djelatnici su često neljubazni i neinformirani. Mislim da bi u tom pogledu, Nama mogla poraditi. Jer ipak, osoblje bi trebalo biti uslužno i znati bar osnove o onome što prodaju.


Zagreb

Lijepo uređeno, dobra lokacija i ugodna atmosfera. Čitaonica je odlična, i ono što mi je najvažnije ima dovoljno prirodnog svijetla. Ono što smatram velikim minusom su djelatnici, od kojih je većina nezainteresirana i usuđujem se reći i bezobrazna.


Zagreb

Najprije moram pohvaliti ideju! Lutajući po intenetu sam primjetila da postoje stranice sličnog tipa no samo je imenik.hr uspio u svome naumu objediniti toliko kontakata - adresa, brojeva telefona, ... Sviđa mi se što je tražilica jednostavna za korištenje te što je uz svaki konatkt priložena i karta. Smatram da bi se moglo malo poraditi na izgledu stranice, jer estetski nije baš privlačna i djeluje previše ozbiljno. Mislim da bi to privuklo više ljudi, možda čak i mlađe populacije.


Zagreb

Najjbolje mjesto u Zagrebu za izaći ako volite stranu glazbu! Odličan provod je zagarantiran! Prostor je otmjeno i jednostavno uređen, osoblje je ljubazno i korektno. Cijene pića su sasvim pristojne. S obzirom na to kakve sve ''rupe'' iliti jako loše uređeni lokali imaju jednake cijene kao ovaj klub, u Galleryu mi nikada nije žao potrošiti svoj novac.


Zagreb

Kao mala sam često išla na predstave tamo s roditeljima, u sjećanju su mi ostale priredbe za majčin dan. Smatram da je to najljepše kazalište u Zagrebu. Lijepo je uređeno i jako je otmjeno. Bilo bi dobro da prošire program i malo snize cijene karata.


Zagreb

Glazba je nedefinirana, kao house, ali nije house, nego zapravo komercijala ali samo melodija, bez riječi što u konačnici zvuči jako loše i monotono. Cijene su visoke i ne odgovaraju mi, jer smatram da ne vrijedi toliko davati u klubu poput ovoga, gdje je uvijek zagušljivo, osoblje bahato, a uređenje nikakvo.


Zagreb

Bershka mi je prije bila odličan dućan, među omiljenima, no postaje sve lošija. Ponuda je sve slabija, kao i kvaliteta odjeće tako da smatram da su cijene previsoke s obzirom na izgled i kvalitetu robe. Dućan je lijepo uređen, atmosfera je odlična, prodavačice bi mogle biti malo bolje volje i više zainteresirane. Mislim da je Bershka odličan izbor za cure i dečke u srednjoj školi.


Zagreb

Odlična pekara, za nijansu bolja od pan-peka. Proizvodi su veoma ukusni, cijene su pristojne. Prostor je baš lijepo uređen, privlačan je i osjećam se udomaćeno tamo. Prodavačice su jako ljubazne, pristojne i strpljive. Lokacija je odlična, odmah kod tramvajske stanice pa je veoma praktično svratiti ovdje. Uskoro se otvara Dubravica i u mojoj ulici. Jupiii!


Zagreb

Bipina roza boja jednostavno mami! Zove te da uđeš unutra :D Volim Bipu zato što često ima razne akcije parfema. Ponuda ostalih proizvoda je stvarno velika. Posebno mi se sviđa preparativna kozmetika marke IQ koja je Bipina . Cijene su pristupačne, a proizvodi veoma kvalitetni.Prodavačice su uvijek ljubazne i nenametljive. Prostor je lijepo uređen i uvijek čist.


Zagreb

Odlična lokacija, lijepo je uređeno, a i osoblje je ljubazno. U Pepermintu mi je najbolje je srijedom. Glazba je odlična, cijene su ok, no ono što mi se ne sviđa jest što ovdje većinom zalazi dosta starija populacija koja je dosta statična pa atmosfera nekad zna biti malo trula.


Zagreb

Tramvajem se vozim svaki dan, kupujem mjesečni pokaz i očekujem da za te novce dobijem bar donekle pristojnu uslugu. Kondukteri su neljubazni, ni dobar dan, ni molim vas, nego samo kažu - kartu. Pogotovo žensko osoblje zna biti jako neugodno, ponašaju se kao da su one direktorice ZET-a i cijelog svijeta. Tramvaji su uvijek prljavi, podovi i prozori su grozni, zagušljivo je i često smrdi. Stvarno bi trebali poradtiti na ventilaciji. Što se autobusa tiče, ne volim ih kao ni vozače jer tijekom ljetnih mjeseci dosta njih jednostavno ne želi upaliti klimu, kao da to ide njima iz džepa.


Zagreb

Ovo bi kao trebao biti shopping centar. No Importanne je sve samo ne to. Sama atmosfera je zbilja depresivna. Naime, kako se cjeli prostor nalazi ''pod zemljom'' osjećam se kao u nekom podrumu, često je zagušljivo i nema zraka. Dućani su jako loši, ponuda je dosta jadna, većinom se radi o odjeći i torbama s placa koja se ovdje prodaje po 3x većoj cijeni. Cijene su prevelike s obzirom na kvalitetu proizvoda. Kafići su neuredni, higijena je minimalna (jednom prilikom sam dobila čašu na kojoj je bio otisak nečijih usana, zbilja grozno) jako su mali i zbijeni, puni dima... Osoblje i u dućanima i u kafićima je bahato i neljubazno.