Komentari Ana "ana36" A.



Solin

Najveća zamjerka je nedovoljna organiziranost po pitanju zamjenskih vozila u slučaju ostavljanja svog automobila na popravku. Kada je već konkurencija ostalih autokuća koliko porasla, trebali bi nešto učinkovito osmisliti po tom pitanju. Ne mislim da će početi gubiti stalne klijente samo radi toga, ali kad se stvarno dogodi takva situacija - bude jako nezgodno. Usluge su jako skupe, iako kvaliteta zaslužuje pohvalu. Osoblje autokuće je jako ljubazno 24/7.


Split

Nisu se baš pretjerano iskazali sa cijenama, dapače - preskupi su. Što se tiče same usluge prijevoza, linije nisu česte pa trebate pažljivo s dobrom organizacijom po pitanju kupnje karata. Vožnje su više prilagođene stanovnicima otoka nego stanovnicima kopna koji žele prijeko pa zna biti problema s nalaženjem termina. Sanitarni čvorovi, pak, ispod svakog standarda.


Split

Stručna i specijalizirana ekipa s dugogodišnjim iskustvom radi izvrsne projekte po prihvatljivim cijenama. Posao obavljaju po europskim standardima, materijali su vrhunske kvalitete za takve potrebe, a ideje za neka arhitektonska riješenja su čak pobrale neke nagrade. Više manje, inovativnost im je veliki plus, a sponzoriraju i izvrstan malonogometni klub - višegodišnje prvake Hrvatske.


Split

Dobra usluga ali cijene su užasne. Preskupi su.

Plus je što zapošljavaju mlade radnice i prijavljuju im uredno mirovinsko i zdravstveno osiguranje, ali osobni dohodak tih istih mladih radnica je mizeran, pa zna iznositi i po 700 kuna mjesečno dok je potpisano na 2100 HRK.


Split

Osiguravajuća kuća koja uredno isplaćuje odštete, ali velika je zamjerka što pojedini djelatnici uvid štete nad vozilima obavljaju nepotpuno i nedovoljno pažljivo. Inače je ekipa ljubazna ali ovo im je velika mana. Četvorku imaju jer su jedna od ozbiljnijih osiguravajućih kuća i rijetki koji ne zavlače sa isplatom odštete.


Split

Hotel Globo ima izvrsnu lokaciju i ljubazno osoblje. Cijene su prihvatljive s obzirom da se nalazi vrlo blizu strogog centra grada. Interijer izgleda jako lijepo.


Zagreb

Dvojka, i to jedva zaslužuju. Uvijek sam kao najveći plus Zagreba za nas studenste navodila cijene zagrebačkih tramvaja i autobusa, sada više uopće nemam komentara. Počevši od toga da je godišnja izrada pokaza koštala 30ak kuna, sada se raspravlja o mjesečnoj cijeni od 175?! Sramotno i za Zagreb i za cijelu državu, no kako god. Vjerujem da će ovako samo naići na još veći otpor građana i odbijanje plaćanja istih. No to je cijena samo za nas studente, ove druge bolje da ne komentiram. A i vidim da je ekipa već ranije iskomentirala, pa potpisujem od riječi do riječi.


Zagreb

A meni su potpuno okej. Cijene su stvarno ODLIČNE s obzirom na ostatak sličnih ponuda, vrijeme dostave je isto prihvatljivo a hrana je ukusna poprilično. Sada su uveli i online narudžbe, preko facebooka, pa se može naručiti klopa bez puno truda i zivkanja, što je bila odlična ideja. Jedino što me smeta je kada se dogodi da barba dostavljač ko vol nagrne u sobu bez da pokuca ili slično, pa je par puta bilo nezgodnih situacija ali eto. Preživjesmo.