Komentari Bony "Bony" B.



Zagreb

Šteta za ovakav shopping centar jer je na izvrsnoj lokaciji a nudi tako malo.Trgovine s robom su više nego očajne.Sve trgovine imaju sličnu robu. Može se naći poneka stvarčica ali vrlo rijetko.Cijene su im malo previsoke s obzrom na ostale trgovine koje nude kvalitetniju robu. Jedno što mi se sviđa u ovom shopping centru su kafići.


Zagreb

Jako povoljne cijene pića, veliki izbor, volim kupovati tamo, imaju sve na jednom mjestu što se tiče ponude svih vrsta vina. Zaposlenici su uvijek tamo kada mi je trebala pomoć pri odabiru ili savjet.


Zagreb

Obožavam sve Kraš prodavaonice,osjećam se odlično kada sam okružena slatkim proizvodima, volim degustirati i često ih posjećujem. Cijene su malo skuplje, ali uglavnom i slične kao u drugim prodavaonicama, tako da je opravdano. Osoblje je uslužno. :)


Zagreb

Slažem se sa prethodnim komentarom,prodavačice bi trebale proći obuku jer se jako dugo čeka u redovima na blagajni, i to izaziva nervozu kod kupaca, pogotovo kod onih koji rade i kojima se žuri.


Zagreb

Ugodan meksički restoran. Hrana je jako fina, inače volim meksičku kuhinju i mogu reći da sam vrlo zadovoljna ponudom specijaliteta koje nude. Atmosfera je ugodna, cijene su pristupačne, osoblje također. Zadovoljna sam i preporučam svima! :)


Zagreb

Moderan kafić sa ljubaznim osobljem, vrlo ugodna atmosfera, cijene pića su ok. Sviđa mi se što imaju ponudu kava+cedevita za samo 10 kn, a s obzirom da volim tu kombinaciju ujutro, idealno za mene. Lijepo je uređen, sa stilom, ako se nađete u blizini, preporučam ovaj ugostiteljski objekt :)


Oroslavje

Odlična pizzeria. Ambijent je prekrasan, ljubazno osoblje, cijene su jako povoljne s obzirom na odličnu ponudu. Pizza je odlična, čula sam preporuku drugih,pa sam i sama odlučila isprobati, i jako sam zadovoljna. Preporučam svima,žao mi je što nema takvih pizzeria i u samom Zagrebu. :)))


Zagreb

Veliki izbor proizvoda na jednom mjestu u centru grada, međutim cijene su vrlo visoke, čak i malo pretjerano visoke. Sviđa mi se unutrašnjost i uklapa se u sami centar grada. Ponekad odlazim tamo u kupovinu, ali smatram da bi bilo bolje kada bi bili malo povoljniji, vjerojatno bi bio i veći interes kod kupaca. Osoblje je ljubazno.


Zagreb

Trgovina je u redu. Velika zamjerka je preglasna glazba, a mene osobno ometa,jer nije uvijek ugodno za uho :).Inače može se pronaći dobar komad odjeće, za svakoga ponešto. Cijene su solidne, kao i u ostalim trgovinama. Osoblje je ljubazno i spremno pomoći.


Zagreb

Hotel nisam niti uspjela vidjeti zbog neljubaznosti recepcionarke. Kada sam došla rezervirati sobu, ponašala se kao da nisam dostojna odsjesti u takvom hotelu, cijena sobe je preskupa, znam da je centar grada, ali nemam pogled na ocean nego na zgradurine, i onda još uz sve to dala mi je do znanja da sam nepoželjan gost, bez obzira što sam bila spremna platiti cijenu te sobe.Inače izvana hotel izgleda lijepo.


Zagreb

Kozmo se ne razlikuje puno od ostalih drogerija.također ima sve brendove kozmetike. Cijene su u redu. Sviđa mi se Kozmo srijeda kada snjženja na određeni proizvod, čak i do 40%. Također postoji i roba u eliminaciji koja isto tako puno snižena, i meni osobno je to jako primamljivo i zato se isplati pričekati sniženja. Zaposlenice su ljubazne i spremne pomoći.


Zagreb

Prodavaonica je u redu, ali ne sviđa mi se upadljivi logo i boja. Ponuda proizvoda je manje više ista kao i u drugim drogerijama.Cijene su također slične. Što se tiče same usluge osoblja, zadovoljna sam, nikad nisam doživjela neku neugodnost. Sve u svemu zadovoljna sam i nemam nekih zamjerki...


Zagreb

S obzirom da smo svi toliko dugo isčekivali otvorenje famoznog H&M-a u Zagrebu, mogu samo reći da sam jako razočarana ponudom i kvalitetom robe. Prije sam kupovala u Grazu i roba je bila puno kvalitetnija, odnosno bio je veći izbor. Sada je ta roba više-manje ista i u Zagrebu i Grazu. Cijene su uglavnom kao što su bile i prije,znači povoljne, ali jednostavno problem je u kvaliteti, odnosno ne-kvaliteti odjeće. Meni kao potrošaču jako je bitno da kada nešto kupim da to bude kvalitetno i lijepo. Usluga zaposlenika je ok, pristupačni su i spremni uvijek pomoći.


Zagreb

Najbolja pekarna u gradu! Sve pohvale za osoblje, ljubazni su. Žao mi je što se smrzavaju po zimi jer mi se ne sviđa kako je prednji dio pekarne otvoren pa im konstantno ulazi hladan zrak, i baš zbog toga divim se zaposlenicama koje rade tamo i još su uz to i jako ljubazne prema kupcima. Proizvodi su fini, cijene su zadovoljavajuće, uglavnom sve najbolje što mogu reći za njihove usluge!! :)))


Zagreb

Najjeftiniji su još uvijek od konkurenata. Usluga je zadovoljavajuća, uvijek dođu na vrijeme, vozači su uslužni i pristojni. Mogu reći sve najbolje o njihovim uslugama, nadam se da će tako i ostati odnosno da će biti još bolji. Sve najbolje. :)


Zagreb

Meni najbolja slastičarnica. Kolači su im izvrsni, oduševila me njihova nougat torta. sladoledi su također odlični, imaju raznovrsne okuse.Ambijent je lijepo uređen,sve je čisto i uredno. cijene su u redu s obzirom da je sve odlično. Osoblje je ljubazno i uslužno. Često su velike gužve.Velika pohvala! :)


Zagreb

Mogu reći da ovaj klub nije više kao što je bio u svojim počecima,izgleda da je kriza napravila svoje, pa tako sada u goste ovog kluba možemo ubrojiti i dosta mlađu klijentelu,odnosno tek punoljetne osobe i zbog toga nije više na nivou. Nekada je tamo izlazila ozbiljnija populacija. Cijene su kao i u drugim klubovima, ništa pretjerano skupo. Ne sviđa mi se unutrašnjost kluba jer je pretamno i ne osjećam se ugodno, tako da više tamo niti ne izlazim. Nadam se da će se popraviti po tom pitanju, odnosno uozbiljiti, kao što je nekada i bilo.


Zagreb

Slažem se s prethodnim komentarom. Meni jedan od najboljih dućana. U njemu je uvijek gužva. Prostran je i ima veliki izbor artikla,od hrane do tehnike. Uvjek ima velikih sniženja ili akcija 2+1 i sl. Osoblje je ljubazno i uslužno.