Komentari Morana "M.F.Jones" D.



Zagreb

Jedna od najdražih kjižnica najvećim djelom zbog izuzetno ljubaznih djelatnika. Onaj "striček" duge sijede kose (vuče na djeda božičnjaka haha) je presimpatičan.


Jastrebarsko

Prostor lijepo uređen, a usluga odlična...tete jako simpatične i paze na detalje. Cijene su također u redu.


Zagreb

Ovdje su zaposlenici ljubazni, gužve nisu česte...sve za pohvalu


Zagreb

Najbolja konzumova prodavaonica, daleko najveći izbor artikala, parkirnih mjesta ko u priči, a i cijene su dobre


Zagreb

Odlična lokacija, još bolja glazba i interijer. Posebno dobar provod srijedom zbog odlične glazbe i činjenice što tada izlaze u glavnom studenti pa se ne moram zabijati u maloljetnike koji bi u to vrijeme trebali doma gledati pokemone. Posebne pohvale za r&b confusion!


Zagreb

Najbolja pekara u gradu! Općenito, pekare Dubravica metu konkurenciju. Proizvodi uvijek svježi, a cijene nisu napuhane. Izbor je vrlo dobar, ali uvijek može bolje. Možda ubaciti još koji proizvod, ali u principu sve pohvale :)


Zagreb

Smatram kako je "tu me cijene, tu kupujem" apsolutno zasluženo dm-ov slogan. Ovdje su prodavačice uvijek ljubazne i spremne pomoći, a izbor proizvoda i cijene su odlični. Nemam zamjerke.


Jastrebarsko

Hrana je dosta dobra, posebno meksički specijaliteti, ali pizza malo zaostaje. Ipak dojam popravlja ljubazno osoblje i brza dostava.


Zagreb

Pohvale realizatorima ove stranice, bilo je i vrijeme da se brojevi obrta i osoba iz regije mogu pronaći na jednom mjestu. Stranica je pregledna i jednostavna za korištenje, a posebno mi se sviđa što nije potrebno upisati precizan naziv tvrtke (ili što već tražimo)i što su firme grupirane u kategorije što olakšava snalaženje. Karta je najveći plus. Međutim mislim da bi se dalo malo poraditi na estetici, djeluje malo monotono ali to je već stvar osobnog ukusa. Bitno da je funkcionalno. :)


Zagreb

Odlična lokacija, divno uređen prostor, za one koji zaista dolaze učiti a ne pokazivati se (a takvih je malo) odlična stvar...ni članarina nije skupa. Striček koji upisuje nove članove je turbo simpatičan, a zaštitar možda malo čudan :D ali ostalo sve super.


Zagreb

Osoblje je profesionalno i pristupačno (ako izuzmemo djelatnice na porti), doktori znaju kako pristupiti pacijentu i trude se objasniti sve potrebno. Medicinske sestre su u glavnom pristupačne i trude se obaviti svoj dio posla što bolje. To se posebno odnosi na otorinu.


Novalja

Imam potrebu pohvaliti djelatnike jer rade u teškim uvjetima, točnije pacijenti su zahtjevni slučajevi. Blizina Zrća učini svoje svake sezone, a ja ne mogu niti gledati koliko problematični mogu biti turisti koji pretjeruju s alkoholom i još nekim tableticama, a djelatnici doma zdravlja s takvim se slučajevima uspješno nose svaki dan.
Hitna pomoć je veoma brza, svako malo dođu na samo zrće i toliko su se ispraksirali da su zaista postali brzi. Posebne pohvale osoblju koje ima strpljenja pola sata od pacijenata izvlačiti odgovor o tome koju su drogu uzeli dok okupljena svjetina samo promatra nemili događaj. Svake godine ista priča pa ti budi normalan. Svaka čast doktori! :)


Zagreb

Iako se u sklpou ovog trgovačkog centra (nazovimo ga tako) nalazi mnogo malih trgovina, izbor nije najbolji. Naime dućani su gotovo identični, a kvaliteta robe koja se prodaje (prvenstveno mislim na odjeću) vrlo je niska s obzirom na cijenu. Trgovkinje su u glavnom neljubazne. S druge strane kafići su u redu, imaju dobru ponudu, cijene su možda malo više zbog blizine kolodvora, ali to je u redu s obzirom na lokaciju. Konobari su brzi i uredni.


Zagreb

Ne želim generalizirati, ali gotovo uvijek za vrijeme čekanja stomatološkog pregleda barem jedna stomatologinja "napravi scenu", većina je ljubazna, ali ima ih nekoliko koje se konstantno verbalno obračunavaju s ljudima koji čekaju pregled. Razumijem da su pod stresom, ali trebale bi u svakom trenutku biti profesionalne.


Zadar

Dvorana mi se čini poprilično malenom za grad kao što je Zadar, ali ozvučenje je dosta dobro i estetski sve djeluje poprilično efektno, posebno kada se pozornica malo uredi.


Jastrebarsko

Definitivno preskupe prijevozne karte na liniji Jastrebarsko - Zagreb (Savski most)! linija vozi dovoljno često, recimo da je to plus, ali samo do savskog mosta (samo u prijepodnevnim satima i do autobusnog kolodvora u Zagrebu). S obzirom na cijenu karte čovjek bi pomislio da će se voziti u autobusu s 5 zvjezdica, ali situacija je potuno drugačija.


Zagreb

Moram priznati da samočekivala mnogo više od ovog kluba, interijer djeluje hladno, a ne odgovara mi niti glazba koja se pušta. Stolovi premaleni, a i barske stolice od 3 metra visine pravi su izazov kada želite na njih sjesti, posebno ukoliko si malo popijete :)
Odlična lokacija, ali to je sve.


Zagreb

Namještaj lijepog dizajna, ali ipak malo preskup


Novalja

Najiskrenije govoreći, ova knjižnica je najveći kaos koji sam ikada vidjela. Naime radno vrijeme u praksi ne postoji, u koje god vrijeme dođem u tu knjižnicu ona je zatvorena, a na vratima piše neka loša isprika. Tu i tamo mi se posreći i unutra zateknem neke cure koje (pretpostavljam) nisu ondje službeno zaposlene ali stoje u tom neredu i komentiraju stanovnike Novalje i okolice. Unutrašnjost izgleda kao da je onuda prišao tornado, dakle knjige nisu posložene po abecednom redu, a djelatnice nisu baš raspoložene za pomoć oko pronalaska određene knjige. Jedina pozitivna stvar koja mi pada na pamet je lokacija.