Komentari adrijana "aah" h.



Zagreb

Interspar mi je definitivno najdraže mjesto za kupnju. Jeftin je, ponuda je velika ( veliki izbor domaćih i stranih marki). Jedino što me smeta su gužve na blagajnama-


Zagreb

Stara sava je odlična pizzeria u blzini studenstkog doma. Cijene su ok, a hrana odlična. Što god da naručili možete uzeti besplatnu salatu i odabrati talijanski ili francuski dressing. Jedina primjedba bi bila upućena interijeru koji i nije baš nešto savršen i prikladan.


Slavonski Brod

Odlično mjesto za izlaske ili popodnevnu kavu sa odličnom glazbom. Problem je jedino prostor i novi DJ i njegov techno.


Zagreb

Zara je odlična trgovina za sve dobne skupine. Odjeća je lijepa i elegantna, trgovci su pristojni i pristupačni. Kako je u zadnje vrijeme otvoreno dosta novih trgovina nema problema sa redovima u kabinama i slično.


Zaprešić

Što god neki govorili, meni je Westgate najdraži shopping centar. Prostran je i izbor je velik, nikada nema gužvi i ima dovoljno pekara i kioska na svakom koraku :)


Zagreb

Učenje i zabava na jednom mjestu. Sve je lijepo, uredno i prostrano, a za opuštanje tu ej i 5. kat. Jedina primjedba zloj knjižničarki na prvo katu.


Zagreb

Bershka je odlična trgovina za mlade. Izbor je velik, a cijene pristupačne. U tgovini je opuštena atmosfera, a izbor glazbe je odličan. Osim toga, česta su i sniženja na kojima se za malo novca mogu kupiti odlične stvari.


Zagreb

TELE 2 je puno jeftiniji i pošteniji od nekih na ovim područjima uspješniji operatera. Već par godina sam njih korisnik i nisam imala veće primjedbe.


Zagreb

Vincek mi je definitivno najdraža slastičarnica. Odlični sladoledi i torta od nugata. Jedino me smetaju prevelike gužve kada moraš stajati sa kolačima u jednoj ruci i čašom u drugoj i čekati da netko oslobodi mjesto.


Zagreb

Ova poslovnica Zagrebačke banke mi je najbliža, a ujedno i najdraža.Ponekad znaju biti gužve, ali nema veze jer vas uvijek dočekaju ljubazni bankari.


Zagreb

U dm zbog navike odlazim češće nego u neke druge drogerije iako mislim da rjeđe imaju akcije i sniženja. Na svu sreću, izvlači ih dm kartica za bodove. No najviše me smetaju prodavačice koje se prema kupcima odnose kao prema potencijalnim kradljivcima.


Zagreb

Prava mala simpatična knjižnica. A za učenje tu je i studijska čitaonica.


Zagreb

Odlična pizza (posebno slavonska), ali prespora dostava.


Zagreb

Iako sam vjerna dm-u, volim ponekad otići i do kozma. Kozmo srijede su pun pogodak.


Zagreb

Dosta dobra pekara sa puno izbora. Jedini problem su gužve u sitnim jutarnjim satima i sendviči koji nisu uvijek svježi, ali kad nemaš izbora i to je ok.


Zagreb

Previsoke cijene za lošu kvalitetu i kvantitetu. Jedino pozitivno je što pekara izgleda čisto uredno.


Slavonski Brod

Dobra lokacija, lijepo uređen prostor i uljudni djelatnici. Ali zato previsoka cijena članarine od 80 kn (ako u međuvremenu još nije porasla), plaćanje 'najma' za svaku podignutu knjigu i ogromne zakasnine.


Zagreb

Iako izgleda jako stručno i lijepo, ovo je najgora kopirnica u kojoj sam bila. Djelatnici su spori, neljubazni i nespretni. Ne znam jesam ja imala tu nesreću i došla u pogrešno vrijeme ili je uvijek tako, u svakom slučaju ne vraćam se tamo.


Zagreb

Konzumove trgovine me nikada nisu oduševljavala. Redovi su predugi, blagajnice prespore, a cijene previsoke. Najgori mi je dio sa pekarskim proizvodima u kojem nikada nisam vidjela ništa svježe.