Komentari Luka "Šarac komarac" Š.



Koprivnica

Možda sam i malo subjektivan jer sam išao u tu gimnaziju,ali smatram da je ocjena realna. Profesori odlični, strogi, ali pravedni. Zgrada škole stara je samo 4 godine i dobila je svakojake nagrade pa je i to plus :) Gimnazijska zgrada ima i kantinu. Moguće je pohađati jezičnu, matematičku, opću ili sportsku gimnaziju. Program rada je zahtjevan, ali u kojoj gimnaziji nije? :) Sve u svemu, u Koprivnici i Koprivničko križevačkoj županiji definitivno najbolja gimnazija.


Koprivnica

Po meni najbolja pekara. Cijene su prihvatljive, a kvaliteta proizvoda je dobra. Ponuda je ranovrsna, ali sto je bitnije i kvalitetna. Danas kad se otvaraju mnoge pekare, dora je jedna od prvih koju bi preporucio. Djelatnici su ljubazni.


Zagreb

Odličan ducan sa povoljnim cijenama alkohola :) Veoma je praktican jer ima sve, tako da mozete kupiti sto zelite. Velika je ponuda alkohola, najveca u zagrebu. Cijene su veoma povoljne. Osoblje je odlicno, pristupacno i nikad se ne stvara guzva na blagajnama. Plus je i veliki parking


Zagreb

kazalište gavella, smješteno u samom središtu grada zagreba, izvrsno je mjesto za provesti večer. za razliku od, nažalost, velikog broja kulturnih ustanova, gavella izlazi u susret studentskoj populaciji smanjenim cijenama karata za odlične i uvijek aktualne predstave s izvrsnim glumačkim ansamblom


Zagreb

Odličan klub, sa odlicnom muzikom. Atmosfera je na razini. Prostor je lijepo ureden i dobro koncipiran. Cijene su standardne za zagreb, ali za razliku od drugih klubova, ovdje mozete dobiti bombone koji su besplati wooohooo :D. Meni osobno jedno od najboljih mjesta u Zagrebu za izaci


Zagreb

Studentski centar u Zagrebu zasigurno zaslužuje odličnu ocjenu jer omogučuje brojnim studentima koji moraju čim prije naći posao da to i naprave a isto tako osoblje je vrlo pristojno.


Zagreb

Najbolji proizvodac slastica u Hrvatskoj. Tradicija i kvaliteta proizvoda govore sami za sebe i najbolja su reklama za Kraš. Nema osobe cije djetinjestvo nisu obiljezile slastice iz Kraša. :)


Zagreb

Najbolji i najorganiziraniji sportski projekt u Hrvatskoj. U kratkom roku napravili su nemoguce i od kluba kojeg je pratilo 40 osoba po utakmici, napravili su klub cija je prosjecna gledanost 6000 ljudi. Odlicno medijski pracen klub, "oko kluba" sve savršeno, cijene ulaznica i rekvizita odlicne! Sve u svemu odlicno.


Zagreb

Najbolji taxi u Zagrebu. Najjeftiniji, do sad svaki puta dostupni i u roku 7,8min dodu po mene. Prva tri kilometra besplatna i pocetna cijena 15kn su veliki plusevi pogotovo kad smo od nekih drugih taxi sluzbi naviknuli da nema ni besplatna tri kilometra, a i pocetna cijena je veca od 20kn. Auti čisti, mirisi uvijek novi, pušenje u autima zabranjeno. Također, moguće je i prtljagu prevoziti. Sve u sve najbolji taxi u Zagrebu i dajem ocjenu pet.


Koprivnica

Odlična trgovina s naočalama u kojoj možete provjeriti vid,besplatno. Prodavači su iznimno susretljivi, sve se može dogovoriti s njima i uvijek pomažu pri odabiru naočala te vas kvalitetno savjetuju. Moguće je i naručiti naočale, odnosno stakla ili okvire za naočale. Sve marke naočala su zastupljenje, a cjene ovise o tome koliko kvalitetne naočale želite. Također i ako su brendirane vrijede više. Najbolja optika u gradu.


Koprivnica

Iako pomalo subjektivna pcjena, pošto sam bio član te škole, smatram da je ovo najkvalitetnija osnovna škola u Koprivnici. Zgrada na tri kata, kuhinja, dvije male dvorane, jedna velika dvorana. Vanjska igrališta. Odlični nastavnici. Nalazi se u samom centru grada.


Zagreb

A šta da kažem, nezdravo, deblja, pokvareno meso, pokverno ovo pokvareno ono.... Ja volim Mc, posebno zbog prefine hrane,ali i najviše zbog po meni najljepšeg izgleda od bilo kojeg drugog restorana. Puno blagajni, uvijek čisto, susretljivi prodavači, wc uvijek čist...Jedina zamjerka,koja je ujedno i velika je cijena. Da bi se najeli potrebno je potrošiti dosta novaca. Opet to ovisi od osobe do osobe,ali mislim da bez 60kn se teško najesti u McDonaldsu. Sve ukupno dajem odličnu četvroku :)


Koprivnica

Odličan dučan za poklone. Također postali su i renomirana diskografksa kuća, pa sve nove albume možete tamo kupiti. Cijene su dobro. Što se tiče poklona,stvarno ima svega. od društvenih igrica do papira za zamotavanje, sčatkiša, drvenih skulpturica...itd. Osim toga možete kupovati knjige i stripove. Dodatan plus je i internetska stranica na kojoj možete sve pročitati o dučanu. Jedini problem koji umanjuje ocjenu je jako mali prostor. Ako su četri osobe već je "stiskavac" :) Sve u svemu osim večličine prostora, odličan dućan.


Zagreb

Mislim da je ideja koju imenik.hr ima odlična! Vidi se da je ovo još uvijek ideja i projekt u nastajanju. Ideja da se skupe brojevi svih operatera na jednom mjestu je veoma korisna svima i po meni to već sad odlično funkcionira. Za malo "veće stvari" poput toga da mi se u trazilici izbaci najbolji restoran u Zagrebu u ulici kojoj ja želim jesti još uvijek nema dovoljno korisnika ili bar nema dovoljno aktivnih korisnika koji bi svojim komentarima i ocjenama pomogli u boljitku toga. Što se tiče tražilice, mislim da ona nije loša, nego jednostavno neki nazivi, imena nisu točni ili su nepotpuni pa je ponekad teško naci trazeni pojam. Izgled je sam po sebi ok, iako mi se cini pomalo monoton, previše bijele boje, mozda premalo animacija. Sve u svemu, posto je ovo projekt u stvaranju, devetka za ideju, a četvorka za ocjenu kako bi ostavio prostora za unaprijeđenje i u dogledno vrijeme mogao dati peticu :)


Zagreb

Osim, po meni, malo previskoih cijena koje su svake god sve veće i veće ne mogu naci pravu zamjerku za ovaj dučan iz kojeg je vrlo teško izaći kad uđete pošto ima sve što želite. Kad uđem unutra toliko toga želim kupiti da zaboravim po sta sam uopce dosao :D. Po meni jedan od najboljih ducana u Zagrebu


Zagreb

Iako nisam ljubitelj pive, pivnice medvedgrad su najbolje pivnice u Zagrebu. Cijene su odlične jer u Zagrebu je teško pronaci pola litre pive za 13kn. Uređenje prostora je odlično, a solo nastupi gitarista odlični su za stvaranje odlične atmosfere. Ako planirate u grad, a ne znate gdje biti do ponoci, pivnice medvedgrad su definitivno jedno od najboljih mjesta.


Koprivnica

Jedan od dva hotela u Koprivnici. Vrlo lijepo ureden. Pristupacne cijene soba. Hrana veoma ukusna. Zamjerka je ta sto je hotel tik uz željeznicki kolodvor pa buka koju stvaraju vlakovi moze smetati goste. sve u svemu solidan hotel.


Zagreb

Club Mansion u Zagrebu je sasvim solidan klub,odlicna je lokacija,tik uz popularno jezero Jarun. Glazba je super,jedina zamjerka je ta sta su zastitari i konobari ponekad neljubazni i to sta su cijene malo previsoke za Hrvatske standarde danas.


Koprivnica

Sto reci za restoran Zrinski? Ako se želite najesti, ali stvarno najesti i to jeftino, za 20 do 30kn ici cete u tamo. Porcije su stvarno ogromne, ponekad mi se cini da su jela za dvoje,a ne za jednog :) No, veliki problem je ako tamo idete do 3 popodne jer su guzve ogromne posto u Zrinskom su gableci jeftini pa dolaze radnici jesti, prostor je loše uređen. Prednost mu je ta što je veliki pa u Zrinskom imate mogucnosti organizirati svadbe, proslave nove godine, rodendane, itd...


Koprivnica

Daleko najbolja pizzerija u gradu. Hrana odlična, ugođaj odličan, konobari odlični. Jedina zamjerka je to što je van grada. Ako nemate auto, ili ako je zima pa vrijeme nije pogodno za motor/bicikl vrlo je velika mogućnost da necete otici u Kalimero jer je daleko. Uz to, pizzerija nema dostavu pa je zato moja konačna ocjena 4/5.


Zagreb

iako nije u samom središtu grada kao velik broj ostalih muzeja i galerija, msu se nalazi na dobroj lokaciji, dostupnoj javnim prijevozom. odličnim programima nalaze se u samom vrhu suvremene umjetničke scene u zagrebu, ali i cijeloj hrvatskoj


Zagreb

Odličan prikaz kluba koji se, slicno kao i Medvescak u hokeju, "podigao" iz nicega. Klub koji je bio cisti prosjek do promjene imena i stvaranja projekta "Cedevita" danas je jedan od dva, kvalitetom, najbolja kluba u Hrvatskoj. Jedina zvjezdica koja fali u ovoj ocjeni je povijest kluba, koja je blago receno, nikakva.


Koprivnica

Jedno od tri, cetri mjesta na koje se može izaći. Ako niste ljubitelj "cajki" onda je to, uz Pub,i jedino mjesto na koje cete htjeti izaci u Koprivnici. Konobari su odlični i susretljivi pa se na piće ne čeka dugo, cijene su uspoređujući sa gradovima poput Zagreba, odlične, veoma pristupačne. Minusi je to što se često vrti ista muzika, pa nakon nekog vremena dosadi stalno slušati isto, a drugi je to što kad je prostor pun, jako je vruće. Sve u svemu vrlo dobro mjesto za izlazak.


Zagreb

jedan od simbola Zagreba. Jedno od najljepsih kazalista na ovom prostoru. Mane su mu malo parkiraliste i mali broj novih predstava. Veliki plus su izgled, prostor te mogucnosti koje pruza.Takoder, nalazi se u sredistu grada sto je jos jedan veliki plus. Zgrada je to sa velikom povijescu.


Zagreb

Iako mnogi obožavaju Vincek, ja nisam jedan od njih. Ne mogu reci da nije fin i da nikad nebi išao tamo po sladoled,isto vrijedi i za kolače ili bilo koju drugu slasticu, naprotiv. Ali, svaki puta do sada kada sam bio u Vinceku prvo sam čekao u redu pa dvadesetak minuta, a kad bi došao na red, sav ushićen jer želim odabrati jedan od sto okusa sladoleda, tete koje prodaju bi mi bar 10 puta rekla izvolite,izvolite... Mjesto za stolom do sad ni jednom nisam uhvatio. Uređenje prostora bi također moglo biti bolje.


Zagreb

Slažem se sa komentarom gore, Ako se želiš negdje najesti, jeftino, a da je s roštilja...ideš u Čingač :) Porcije su ogromne, cijene pristupačne, a okus hrane odličan. Za mene je jako veliki plus što je kuhinja "otvorena", odnosno vidi se kako kuhari i kuharice kuhaju i peku...nikad ne znaš što se skriva iz zatvorenih vrata :). Po meni, veliki problem lokala je sam izgled. Mislim da oni koji ne znaju za Čingač čim bi došli unutra bi se okrenuli i otišli. Izgled i uređenje lokala podsjeca na čevabdžinice iz 80ih godina. Također, alergičan sam na to dok mi muhe lete oko mene a ja jedem. Dostava je također jedan od minusa, pošto ona ne postoji. Sve u svemu može i bolje i gore :)


Zagreb

Trojka jer je svaki puta drugacije. Nekad odlicno, nekad dosadno. nekad odlicna muzika nekad uzasna. Prostor dobar iako me osobno zivcira gornji dio i ograda na koju se strvinari naslone i gledaju dole kao da prvi put ljude vide :D Cijene su u skaldu sa zagrebackim cijenama. sve u svemu 3.


Zagreb

Moglo bi puno bolje, ali moglo bi i puno gore. Pokaze za studnete su ukinuli što je veoma loša stvar, najavljuju poskupljenje i strože kontrole, a dobro znaju da ljudi nemaju novaca i da im je teško davati skoro tisucu kuna za godisnju kartu. Stari tramvaji se moraju promijeniti no ne mozemo reci da je sve lose. svi tramvaji cesto voze, uglavnom dolaze na vrijeme, a i novi tramvaji su komforni. sve u svemu trojka


Koprivnica

Kao ljubitelj tenisa mogu reci da nisam zadovoljan onim sto teniski klub koprivnica nudi. 6 je u ljetnim danima premali broj terena jer su u vecernjim satima, odnosno poslije 6 popodne svi zauzeti pa cak i oni u 11 navecer, a prije 6 se zboog vrucina ne moze igrati. U zimskim danima stavlja se "balon" koji pokriva samo tri terena pa je zimi jos veca lutrija ako zelite igrati tenis. Cijene nisu toliko lose, iako mi se i tih 40kn za sat vreemena igre cini poprilicno jer je kvaliteta nekih od terena loša. Sve u svemu nije ni dobro ni loše pa jedna labava trica od ocjene


Zagreb

Odlicno i lijepo uređen klub. Sam prostor stvara odlican ambijent, ali mi se ne svida muzika koja se pušta tamo. Obicno su velike guzve, a i o ecu bi se moglo raspravljati. Loše iskoristen odlicno ureden prostor :)


Zagreb

Po meni jedna od najgorih pekara. Cijene su prevelike, a kvaliteta proizvoda je loša. Cesto su peciva tvrda, sve je hladno i staro. Danas kad se otvaraju mnoge pekare, pan pek je jedna od zadnjih koju bi preporucio. Jedini plus su djelatnice koje su ljubazne.


Zagreb

Konzum kao trgovina bez zamjerke, sve što trgovina treba imati ima i ovaj Konzum. :) Moja velika zamjerka je to sta od 5 blagajni maksimalno 2 rade,a najčešće jedna pa je onda "zmija" od reda dugačka po cijelom Konzumu. Prodavačice i prodavači mi izgledaju kao da su im ovo zadnji dani života i da ih netko bičem tjera da rade. Uz to, ne volim kad u trgovini ne cuješ ni dobar dan kad dođeš na blagajnu nego: "Konzum kartica?", "24,57kn". Uglavnom, jedna od trgovina koju izbjegavam, a glavni razlog je osoblje.


Zagreb

Mislim da će se veliki broj ljudi složiti samnom i mojom ocjenom. Vozim se na relaciji Koprivnica Zagreb. Redovito vlakovi kasne, kupei su prljavi. Gotovo uvijek nedostaje mjesta za sjediti. Udobnost i komfor su na niskoj razini. Jedini razlog zasto dajem dvije zvijezdice je taj sto mi je to jedini nacini da dodem do Zagreba kada nemam auto. :)


Koprivnica

Moram priznati da se nikad nisam vozio u gorim autobusima nego što ih ima Čazmatrans Koprivnica. Užasni autobusi, i vozni red koji jedva da i postoji. Ne znam kako im se uopće isplati imati prijevoznu kuću. Definitivno je i ova jedinica previše :) Uglavnom, ako ste u Koprivnici i odlazite iz grada, definitivno odaberite vlak, ako niste u mogucnosti ići autom.