Komentari Boni "Boni" D.



Zagreb

Meni je McDonalds zakon. Kad god jedem njihov Big Mac kažem: "Hvala onome ko ga je izmislio"!! :D Sve mi je fino i nemam nikakvih zamjerki. Prostor je veselo uređen.Žao mi je jedno djelatnika jer vidim da se narade i prebrz je tempo,ali su i dalje uslužni i ljubazni.Cijene su sasvim u redu.Mislim da nema osobe koja ne voli njihovu hranu :)


Zagreb

Baschiera je odlična pizzerija.Od jela samo sam probala pizze i jako su ukusne.Cijene su u redu. Meni se jako sviđa i izgled pizzerije.Prostor je velik i nalazi se na katu. Za vrijeme ljetnih večeri pravi je ugođaj biti tamo.Osoblje je ljubazno. Jedino što sam pizzu malo duže čekala ali mislim da nije to do njih već zbog gužve :)


Zagreb

Meni jedna od najdražih trgovina.Ima toliko toga da kada uđem unutra potpuno se izbezumim i ne znam od kuda bih počela :))Na prvom katu nalazi se veliki izbor pafema, kvalitetne šminke, različite kozmetike.U prizemlju također možemo naći kozmetiku ali i hrane.U Mulleru sam našla za 15 kn paket Kinder Buena(5 kom) :O... Mnogo toga može se naći po povoljnoj cijeni. Prodavačice su uslužne i pristupačne.Ono što bih htjela naglasiti,kada biram parfem ili šminku ne dosađuju što je meni osobno vrlo bitno!


Zagreb

Fitness studio je super. Ugodna atmosera,puno zabave i vjezbanja. :)) Postoje različite vježbe(pilates, step, dance for you, tai bo,..) Isprobala sam sve vrste vježbi i mogu reći da su odlične. Uz odličnu glazbu super se zabavljamo.Trenerica je jako simpatična i super radi svoj posao. Jedino je premali prostor. Ali ni to nije nikakav problem :) Cijena je povoljna, sami biramo tremine vježbi. Preporučam svima koji žele dovesti svoje tijelo u super formu da dođu u ovaj fitness studio.


Zagreb

Ovaj kafić moram pohvaliti zbog lijepo uređenog ambijenta i ugodne atmosfere.Prostran je i uvijek možete naći mjesto za sjesti.Osoblje je pristupačno i ljubazno.U njega uglavnom zalaze mladi. Pušta se strana glazba.Cijene pića su kao i u ostalim kafićima.Preporučam svakako posjetiti :)


Zagreb

Šteta što ovaj kafić nije bolje iskorišten.Na izvrsnoj je lokaciji, ima veliki prostor, veliku terasu a tako je neprmjetan.Mislim da bi ovaj kafić definitivno trebali preurediti. Još je unutrašnjost donekle uređena,ali terasa je katastrofa.Vidi se da je noedržavano. Cijena pića su kao i u drugim kafićima.Osoblje je ljubazno. Ljudi koji tamo zalaze većinom su iz kvarta.


Zaprešić

Slažem se s prethodnim komentarom.U Westgate volim otići biti po nekoliko sati. Naprosto uživam kupovati u tom shopping centru jer nema gužve :)) Uvijek nađem u dućanima robu koje nema u drugim shopping centrima.Sviđa mi se njegova veličina i prostranost.Bilo bi super kada bi se tamo otvorio H&M :)Jedina zamjerka je lokacija, što spašava besplatan prijevoz do tamo :)))


Zagreb

Istina da je Zara jedan od boljih dućana u Hrvatskoj.Inače kupujem u Zari i zadovoljna sam njihovom robom. Najviše sam zadovoljna njihovim hlačama. u drugim trgovinama teško nađem idealne hlaće za sebe ali ovdje ih odmah pronađem :)Ove godine imaju izbor odličnih zimskih jakni.Provjereno su dobre!Prodavačice su ljubazne i što je najvažnije nisu dosadne i uvijek su na usluzi. Cijena robe je ok, ali nekad znaju pretjerat... Sve u svemu OK!


Novalja

Simpatičan malen kaić koji se nalazi u samom centru Novalje.Moja ocjena je subjektivna jer godinama sam ljetovala u Novalji i zavoljela sam ovaj kafić :)) Najveće pohvale idu za njihov boožanstven sladoled!! Sami proizvode sladoled, imaju savršene okuse koje nisam nigdje probala osim kod njih.Jedina zamjerka što je unutrašnjost kafića premalena, i gosti uvijek sjede na terasi.Cijene su im ok s obzirom da je na moru uvijek skuplje.Savjetujem svakome tko se nađe u blizini ovoga kaića da ga posjete i probaju njihov sladoled :)


Zagreb

Sve pohvale radnicama ovog dućana. Atmosfera je opuštena i vesela.Inače kada kupujem u Konzumu uvijek je gužva i kilometarski redovi.Ovdje blagajnice rade brzo i spretno,a da ne izostavim njihovu ljubaznost i susretljivost.Dućan je premalen s obzirom koliki promet imaju, tako da smatram da bi ga trebali proširiti. Sa cijenama proizvoda sam zadovoljna osrednje.Kao i u ostalim dućanima neki proivodi su skupi, što znači da Konzum nije neka iznimka.Može se naći dobrih proizvoda na akciji.


Zagreb

Ocjena je loša zbog neljubaznosti i skepticizma prodavačica prema kupcima: Svaki puta kad sam došla u ovaj DM prodavačice su mi "visile za vratom" pogotovo na odjelu sa šminkom.Logično je ako želim kupiti šminku ili parfem da ću to prethodno isprobati.Njihovo gledanje stvara mi nelagodu i osjećam se kao nekakav lopov.Usprkos tome Dm ima dobre proizvode i jeftinije od drugih drogerija. U vrijeme blagdana imaju velike popute i idealan je izbor za kupnju poklona :)


Zagreb

Ova optika zasluzuje jako visoku ocjenu i puno pohvala!! Godinu dana tražila sam savršene naočale koje će mi pristajati. Ako sam već odlučila potrošiti više novaca na naočale onda sam očekivala da ću pronaći idealne.Ali u svakoj optici naletila bi na grozne prodavačice..Ili su htjele silom prodati ili me nisu doživljavale. Po preporuci sam otišla u optiku Šarić. Ljubazna gospodična pomogla mi je izabrati naočale.Bila je je jako strpljiva i draga.Što je najvažnije odmah je znala što mi pristaje a što ne. Svojim naočalama sam jako zadovoljna a i njihovom cijenom (tada su bile na popustu).Sve pohvale!!!


Zagreb

Ovakvu ocjenu sam dala najviše zbog osoblja. Gospodična na recepciji bila je jako ljubazna i pristupačna. Hotel-motel izgleda pristojno.Naravno da nije na razini onih sa četiri i pet zvjezdica. Soba su udobne, lijepe i što je važno čiste.Soba ima kupaonu/ wc, mini bar, klimu i televizor.Također ima prekrasan veliki balkon. U sklopu motela/hotela nalazi se kineski restaurant i automatska autopraonica.Cijena je povoljna.Noćenje u ovom hotelu/motelu košta 250 kn.Jako isplativo.


Zagreb

Nisam previše zadovoljna sa uslugom ovog frizerskog salona. Velika zamjerka je što uglovnom rade mlade, neiskusne frizerke koje se stalno mjenjenjaju :/ Zadovoljna sam bila samo jednom, kada me šišala jedna starija gspođa koja tamo dugo radi. Sa cijenom usluge sam zadovoljna, nije preskupo. U salonu je uvijek gužva pa se frizerka ne može u potpunosti posvetiti klijentu nego trči od stolice do stolice što me užasno nervira. Veliki plus za ambijent,lijepo uređeno.;)


Zagreb

Kafić nije loš,atmosfera je ugodna. Koliko sam primjetila u njega zalaze vecinom isti ljudi.("kvartovski kafić"). Osolje je ljubazno i pristupačno. Cijene pića su ok. :) Velika zamjerka je WC. Nema odvojenih, vec postoji samo jedan WC :/...Ono što bih mogla izdvojit kao dobro je to što kafić ima svoj pikado klub. Održavaju se i natjecanja.Pa za one koji vole pikado ovaj kafić je idealan izbor :))