Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Hotel nisam niti uspjela vidjeti zbog neljubaznosti recepcionarke. Kada sam došla rezervirati sobu, ponašala se kao da nisam dostojna odsjesti u takvom hotelu, cijena sobe je preskupa, znam da je centar grada, ali nemam pogled na ocean nego na zgradurine, i onda još uz sve to dala mi je do znanja da sam nepoželjan gost, bez obzira što sam bila spremna platiti cijenu te sobe.Inače izvana hotel izgleda lijepo.

POSLOVNI SUBJEKT


Ne želim generalizirati, ali gotovo uvijek za vrijeme čekanja stomatološkog pregleda barem jedna stomatologinja "napravi scenu", većina je ljubazna, ali ima ih nekoliko koje se konstantno verbalno obračunavaju s ljudima koji čekaju pregled. Razumijem da su pod stresom, ali trebale bi u svakom trenutku biti profesionalne.

POSLOVNI SUBJEKT


Izuzetno NEprofesionalni, NEodgovorni, bezobrazni, živi fušeraj!!!! Izbjegavati u širokom luku!!!! Jedno izuzetno loše i negativno iskustvo! Dokaz da danas svatko može otvoriti firmu i nazivati se " majstorom" .

POSLOVNI SUBJEKT


Već drugu godinu za redom idem u slanu sobu i to na Laništu. Moj prvotni skepticizam zamijenilo je oduševljenje kada sam vidjela da snaga soli zaista djeluje. Naravno nije odmah počelo djelovati ,ali nakon nekoliko terapija rezultati su se vidjeli. Alergije koje su me godinama mučile i vidno su se smanjile, a mogu reći i nestale nakon godine dana odlazaka u slanu sobu. Osoblje je stručno obučeno, svi koji rade su završili medicinsku školu ili su prošli osposobljavanje tako da su stručni i uvijek spremni pomoći. Osoblje će vam pomoći u oblačenju posebnih papučica i mantila, te vas smjestiti u “oazu meditacije“, a jedino što vi trebate raditi je disati =) Terapija za odrasle traje 40 minuta, a tih 40 minuta vi uživate u zamračenoj sobi slušajući relaksirajuću glazbu udobno ležeći u naslonjaču. Inače cijena je 100 kuna po satu , a za studente i umirovljenike je 80 kuna po satu , ako mene pitate dugoročno gledano isplativa investicija jer se prije svega radi o vašem zdravlju.

PRONAĐENO REZULTATA: 170