Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT
 


Decki su ozbiljni i odgovorni.jedina zamjerka je da bi mogli biti malo jeftiniji,ali s obzirom na kvalitetu i u usporedbi s prijasnjim majstorima i to im je oprosteno.

POSLOVNI SUBJEKT


Obiteljski obrt s dugogodišnjom tradicijom. Usluge kombi prijevoza 0-24h na području cijele Hrvatske! KONTAKT: Vukušić Damir Gračec 10, Zagreb FIKSNI TEL. : 01/4645/923 MOBITEL : 098/286/707 E-MAIL : dambo777@net.hr

POSLOVNI SUBJEKT
 


Super servis, stvarno brzi i kvalitetni, cijene pristupačne

POSLOVNI SUBJEKT
 


da li ste vi radili u istalomontu,ako jeste moloim vas da me nazovete,kruno malunec.

POSLOVNI SUBJEKT


U Zadru sigurno najkvalitetniji i najpovoljniji laminati i parketi. Posebno zadovoljstvo je vidjeti izbor dezena laminata i sve što treba uz laminat i parket na jednom je mjestu (lajsne kutne,lajsne metalne podloge,kutnici itd)i ljubaznost tog trgovca. Svaka čast.

POSLOVNI SUBJEKT


Bez profesionalnosti, bez stručnosti, bez morala! Igraju po onoj staroj: "uzmi lovi i bježi".

POSLOVNI SUBJEKT
 


Lopov i prevarant,oglasava se preko njuskala ,trazi unaprijed uplatu a onda ne isporucije robu i ne javlja se na tel. mene je prevario i vec se 15 dana ne javlja na tel. ako citata ovo ne dozvolite da vam se isto dogodi LP

POSLOVNI SUBJEKT
 


Pozdrav Evo vidim da za ovog gospodina nema komentara i da sam prva. Ovo pišem u nadi da cu biti makar zadnja koja je prošla agoniju sa ovom firmom. U njih sam narucila sobna vrata prošle godine u 10 mjesec. Od tada do dana današnjeg moja sobna vrata tek su nedavno kompletirana i to ostečena. . . U ovih 7 mjeseci sam ja zvala a moji pozivi su bili na odbijanje, ne javljanje i sa laznim obecanjima riješit ću to sljedeci tjedan i tako non-stop. Sad kad sam se odlučila napovrat novaca naravno da gospodin komunicira samo s porukama i to uvijek pošalje poruku ili daje na terapiji ili da je u zubara i naravno da će se javit. Uglavnom nakon toga je Vas pozv na odbijanje. . Iako vise pobroju na koji komuniciramo vidim da na odobroj adresi ostavljam komentar. Tako ako ne zelite nervozu i sve šta skupas njom sljedi nemojte ovde narucivat ni kupovat nista jer pitanje je oćete bit sreće kao ja ili nadam se bolje. Uglavnom da naglasim da je bija dogovor Talijanska a dobila Slovenka vrata.

PRONAĐENO REZULTATA: 26078

Filtriraj:

MJESTA


GradoviSORTIRANJE: