Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Najveća poslovnica Zagrebačke banke, ujedno i njihovo sjedište... IAko je organizacija po mom mišljenju loša, jer se gotovo uvijek čeka u redovima I po nekoliko sati, moram pohvaliti jako lijepo i ugodno uređenje i pre udobnu čekaonicu!

POSLOVNI SUBJEKT


Odlična škola! Od kad pamtim je na glasu kao najteža osnovna u Zgbu i stvarno opravdava to. Profesori su odlični, puno traže no puno te i nauče. Pristupačni su i vrlo dragi. U zadnjih par godina se i okoliš škole, koji je bio stvarno ružan, jako izmijenio raznim akcijama i sada čak i izvana i iznutra škola izgleda jako lijepo. Dvorana za sport je novija, nakon požara prije nekoliko godina, obnovili su je. Stvarno vrhunska škola!

POSLOVNI SUBJEKT


Preuređena Tvornica je prostor kakav je trebao Zagrebu. Prati do detalja najmodernije europske alternativne klubove, ozvučenje jako dobro, program genijalan (dovoljno je kazati kako svaki dan ima neko različito događanje, tako da se slobodno može došetati bez da se prethodno informirate o programu taj dan). Eventualno upadi koji bi, na ove domaće bendove i bendove iz regije mogli biti ipak mrvicu niži, pošto su cijene pića nešto više također. Ali daleko od toga da je to neki ekstremno negativni faktor. Petica za Tvornicu!

PRONAĐENO REZULTATA: 3125

Filtriraj:

MJESTA


Gradovi



SORTIRANJE: