Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Obožavam menzu u SC-u. Pošto su poslodavci počeli kontrolirati na čiji se ugovor radi, ne mogu više vaditi ugovore jer sam izvanredna. :S

POSLOVNI SUBJEKT


Ljubazno osoblje, koje nam dopusti da osim u čitaonici, učimo bilo gdje u knjižnici jer znaju da nam je frka pred ispite! Pohvale :)

POSLOVNI SUBJEKT


Oduvijek sam tamo kupovala udžbenike, radne bilježnice, šestare,...ma sve što mi je trebalo od školskog pribora uvijek sam tamo nalazila. Cijene su niže nego u drugim knjižarama, izbor je dobar, stvarno imaju sve. Osoblje je uslužno, ljubazno i svi su uvijek nasmijani!Lijepo je uređeno i čisto. Također, da bi izbjegli gužve na početku školske godine, udžbenike je moguće naručiti i putem interneta i time uštedjeti vrijeme.

POSLOVNI SUBJEKT


A.L.M. galerija nudi velik izbor slika po povoljnim cijenama. Više od 30 galerija u Hrvatskoj u ponudi ima slike nabavljene preko A.L.M. galerije što je dokaz obostranog povjerenja. U 24 godine postojanja A.L.M. galerija surađivala je ili surađuje sa više od 1000 umjetnika i niti sa jednim nije u lošim odnosima što malo kome polazi za rukom u današnje vrijeme. U galeriji će prema vašim mogućnostima i potrebama sugerirati najbolji odabir slike / umjetnine. Zarada nije na prvom mjestu djelatnicima galerije. Važnije je da kupac bude zadovoljan izborom, a posebno da bude siguran da nije kupio falsifikat ili umjetninu sumnjivog porijekla.

POSLOVNI SUBJEKT


Knižnica koja uz veliki izbor knjiga nudi čitaonicu za čitanje domaćih I stranih novina I časopisa. Isto tako na raspolaganju vam učionica ugodne atmosphere I knjižničar koji vam je uvijek spreman pomoći u potrazi za literaturom.

POSLOVNI SUBJEKT


iako nije u samom središtu grada kao velik broj ostalih muzeja i galerija, msu se nalazi na dobroj lokaciji, dostupnoj javnim prijevozom. odličnim programima nalaze se u samom vrhu suvremene umjetničke scene u zagrebu, ali i cijeloj hrvatskoj

POSLOVNI SUBJEKT


Mislim da je ovo jedna od najboljih i najkvalitetnijih gimnazija u Zagrebu. Nikada neću požaliti što sam se ovdje upisala.Ako volite učiti i naučiti strane jezike, ovo je pravo mjesto za Vas. No, osim stranih jezika, ovdje ćete steći i odlično znanje iz predmeta poput matematike, fizike, kemije i biologije. Profesori su zaista kvalitetni, te jako dobro podučavaju svoje učenike. Ukoliko imate bilo kakvih problema i pitanja uvijek su spremni pomoći,a i ostali zaposlenici XVI. gimnazije izrazito su ljubazni i susretljivi. Smatram da bi trebalo uložiti malo više novaca u njeno unutarnje i vanjsko uređenje, kako bi izgledala u skladu s mogućnostima koje pruža.

POSLOVNI SUBJEKT


Preferiram u odnosu na Muzej suvremene umjetnosti i ostalih popularnijih... Po mojem mišljenju jedan od najzanimljivijih mjesta u gradu, i to ne samo na Noć Muzeja. Cijena je, kao i u ostalim ovakvim ustanovama, pristupačna (možda čak i ispod stvarne vrijednosti), a zbirke su zanimljive za sve koji žele naučiti više o Zagrebu i njegovoj povijesti.

POSLOVNI SUBJEKT


Kao mala sam često išla na predstave tamo s roditeljima, u sjećanju su mi ostale priredbe za majčin dan. Smatram da je to najljepše kazalište u Zagrebu. Lijepo je uređeno i jako je otmjeno. Bilo bi dobro da prošire program i malo snize cijene karata.

POSLOVNI SUBJEKT


U TIJEKU SU UPISI... TEČAJEVI ZA STRANE JEZIKE I INFORMATIKU POČINJU ZA DVA TJEDNA!!! POPUST 20%, MOGUĆNOST PLAĆANJA U RATAMA!!!

POSLOVNI SUBJEKT


Već 4 mjeseca idem u Spes na tečaj engleskog jezika za dobivanje CAE potvrde i prezadovoljna sam. Dugo sam se dvoumila u gdje se upisati i na kraju je presudila blizina, točnije odlučila sam ići u Spes jedino zato što mi je blizu. Radne grupe su male, a u mojoj grupi je osam ljudi najrazličitijih dobnih skupina , radna atmosfera je ugodna , a profesor izrazito susretljiv. Vidi se kako se trudi objasniti i pomoći da shvatimo i na najbolji mogući način razjasniti ono nejasno. Velika je prednost mogućnost plaćanja u ratama, ali i susretljivost gospođa koje rade na administrativnim poslovima. Nakon što položim željeni stupanj iz engleskog uvjerena sam da ću se odlučiti na učenje nekog drugog jezika Svima bih preporučila Spes ako želite na zabavan, dinamičan i efikasan način naučiti neki novi jezik.

PRONAĐENO REZULTATA: 1386

Filtriraj:

MJESTA


Gradovi



SORTIRANJE: