Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Možda sam i malo subjektivan jer sam išao u tu gimnaziju,ali smatram da je ocjena realna. Profesori odlični, strogi, ali pravedni. Zgrada škole stara je samo 4 godine i dobila je svakojake nagrade pa je i to plus :) Gimnazijska zgrada ima i kantinu. Moguće je pohađati jezičnu, matematičku, opću ili sportsku gimnaziju. Program rada je zahtjevan, ali u kojoj gimnaziji nije? :) Sve u svemu, u Koprivnici i Koprivničko križevačkoj županiji definitivno najbolja gimnazija.

POSLOVNI SUBJEKT


Kao ljubitelj tenisa mogu reci da nisam zadovoljan onim sto teniski klub koprivnica nudi. 6 je u ljetnim danima premali broj terena jer su u vecernjim satima, odnosno poslije 6 popodne svi zauzeti pa cak i oni u 11 navecer, a prije 6 se zboog vrucina ne moze igrati. U zimskim danima stavlja se "balon" koji pokriva samo tri terena pa je zimi jos veca lutrija ako zelite igrati tenis. Cijene nisu toliko lose, iako mi se i tih 40kn za sat vreemena igre cini poprilicno jer je kvaliteta nekih od terena loša. Sve u svemu nije ni dobro ni loše pa jedna labava trica od ocjene

POSLOVNI SUBJEKT


Moram priznati da se nikad nisam vozio u gorim autobusima nego što ih ima Čazmatrans Koprivnica. Užasni autobusi, i vozni red koji jedva da i postoji. Ne znam kako im se uopće isplati imati prijevoznu kuću. Definitivno je i ova jedinica previše :) Uglavnom, ako ste u Koprivnici i odlazite iz grada, definitivno odaberite vlak, ako niste u mogucnosti ići autom.

PRONAĐENO REZULTATA: 5689

Filtriraj:

MJESTA


GradoviSORTIRANJE: