Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Možda sam i malo subjektivan jer sam išao u tu gimnaziju,ali smatram da je ocjena realna. Profesori odlični, strogi, ali pravedni. Zgrada škole stara je samo 4 godine i dobila je svakojake nagrade pa je i to plus :) Gimnazijska zgrada ima i kantinu. Moguće je pohađati jezičnu, matematičku, opću ili sportsku gimnaziju. Program rada je zahtjevan, ali u kojoj gimnaziji nije? :) Sve u svemu, u Koprivnici i Koprivničko križevačkoj županiji definitivno najbolja gimnazija.

POSLOVNI SUBJEKT


Kao ljubitelj tenisa mogu reci da nisam zadovoljan onim sto teniski klub koprivnica nudi. 6 je u ljetnim danima premali broj terena jer su u vecernjim satima, odnosno poslije 6 popodne svi zauzeti pa cak i oni u 11 navecer, a prije 6 se zboog vrucina ne moze igrati. U zimskim danima stavlja se "balon" koji pokriva samo tri terena pa je zimi jos veca lutrija ako zelite igrati tenis. Cijene nisu toliko lose, iako mi se i tih 40kn za sat vreemena igre cini poprilicno jer je kvaliteta nekih od terena loša. Sve u svemu nije ni dobro ni loše pa jedna labava trica od ocjene

POSLOVNI SUBJEKT


Moram priznati da se nikad nisam vozio u gorim autobusima nego što ih ima Čazmatrans Koprivnica. Užasni autobusi, i vozni red koji jedva da i postoji. Ne znam kako im se uopće isplati imati prijevoznu kuću. Definitivno je i ova jedinica previše :) Uglavnom, ako ste u Koprivnici i odlazite iz grada, definitivno odaberite vlak, ako niste u mogucnosti ići autom.

POSLOVNI SUBJEKT


Daleko najbolja pizzerija u gradu. Hrana odlična, ugođaj odličan, konobari odlični. Jedina zamjerka je to što je van grada. Ako nemate auto, ili ako je zima pa vrijeme nije pogodno za motor/bicikl vrlo je velika mogućnost da necete otici u Kalimero jer je daleko. Uz to, pizzerija nema dostavu pa je zato moja konačna ocjena 4/5.

POSLOVNI SUBJEKT


Jedno od tri, cetri mjesta na koje se može izaći. Ako niste ljubitelj "cajki" onda je to, uz Pub,i jedino mjesto na koje cete htjeti izaci u Koprivnici. Konobari su odlični i susretljivi pa se na piće ne čeka dugo, cijene su uspoređujući sa gradovima poput Zagreba, odlične, veoma pristupačne. Minusi je to što se često vrti ista muzika, pa nakon nekog vremena dosadi stalno slušati isto, a drugi je to što kad je prostor pun, jako je vruće. Sve u svemu vrlo dobro mjesto za izlazak.

POSLOVNI SUBJEKT


Sa sjedištem u Koprivnici, tvrtka koja se primarno bavi proizvodnjom prehrambenih proizvoda jedna je od svijetlijih točaka hrvatskog poduzetništva. U 2007. godini Podravka je ostvarila prihod od 2,672 milijarde kuna što ju čini najvećom hrvatskom prehrambenom tvrtkom ispred Vindije i Dukata. Brand proizvod je Vegeta, univerzalni dodatak jelima koji je kao takav unikat u Europi i svijetu te širi dobar glas o Vegeti duž nemjerljivog područja... Potrebno nam je više ovakvih tvrtki i proizvoda, primoran sam reći!

PRONAĐENO REZULTATA: 21192

Filtriraj:

MJESTA


GradoviSORTIRANJE: