Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT
 


Neznam, meni sve ok. Ljubazan dečko, usluga na mjestu račun sve 5...:)

POSLOVNI SUBJEKT


Kvalitetno i obučeno osoblje, više nego sadržajna ponuda (doduše, samo malo konfuzno raspoređena) ostavljaju dojam ozbiljne prodavaonice. Jedini je nedostatak oskudni parking ispred same prodavaonice, a pošto je u pitanju Novi Zagreb, mislim da bi trebali omogućiti ljudima bolji pristup vozilom. Sve u svemu, ponajbolji dućan koji se bavi elektroničkim proizvodima u gradu Zagrebu.

POSLOVNI SUBJEKT


Ovaj dućan informatičke opreme ima nešto veće cijene od drugih takvih trgovina. Zato sam mu i dala četvorku. No usprkos tomu, ponuda je jako raznovrsna, možđda čak i najbolja od svih takvih dućana i tu možete pronaći zbilja sve - mobitele, osobna i prijenosna računala, konzole, dodatnu opremu, ... Lokacija je odlična, a osoblje je uslužno i ljubazno.

POSLOVNI SUBJEKT


PS3 igre ... PSN bonovi ... kvalitetna usluga samo da su cijene malo niže i bili bi odlični

POSLOVNI SUBJEKT


Ne bih se složio sa komentarom iznad. Po meni najbolja kopiraona u kojoj sam bio. Djelatnici su spremni pomoći, kopiranje je jako jako brzo gotovo,vrlo malo se čeka, imaju jako puno kopirki. A za cijene da ne govorim- daleko najjeftinije cijene kopiranja u Zgu,barem koliko ja znam. Jedina zamjerka je što ni ne pokušavaju napraviti nekakvu bazu knjiga što bi im još unaprijedilo uslugu.

POSLOVNI SUBJEKT


Mislim da je to praksa svih korporacija koje žele prevarit ljude, jer jedino mogu opstati kao paraziti... to je zapravo iznuda...a pošto mi nemamo ni vlast ni sudstvo koje drži do sebe i svojih građana ne možemo ni očekivati drugačije...iako najveći problem je u biti ovo... http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/11/22/0116006.html

POSLOVNI SUBJEKT


Spori, skupi, loš servis, ne odgovaraju na reklamaciju servisa. Nažalost nasjeo sam na lažna obećanja i idealiziranu promidžbu, nadam se da drugi neće! Lijepi pozdrav

POSLOVNI SUBJEKT


Zašto ponavljate epizode serije Crni biser? Kako doći do vašeg tel. broja?

PRONAĐENO REZULTATA: 2183