Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Stalna sam stranka u Konzumu u Novigradu, osoblje je super, izbor naročito vića i povrća bi mogao biti i mnogo bolji. Imam jednu primjedbu, nikako da nađem odgovornu osobu za reklamaciju, samo me šetaju. Na ulaznim vratima več danima piše da je radno vrijeme od 07,00 ujutro a u stvari je od 08,00, na moju primjedbu nema reakcije, izgleda da se odgovornim osobama slatko j..be, važno da primaju veliku plaću i čaškaju muda. Gospodo direktori, izvadite guzice iz fotelja i spustite se na teren, pokušajte zaraditi barem dio plače.

POSLOVNI SUBJEKT


Slažem se s prethodnim komentarom. Meni jedan od najboljih dućana. U njemu je uvijek gužva. Prostran je i ima veliki izbor artikla,od hrane do tehnike. Uvjek ima velikih sniženja ili akcija 2+1 i sl. Osoblje je ljubazno i uslužno.

POSLOVNI SUBJEKT


Često kupujem u Konzumu i uvijek je gužva. Pohvala za (većinu) K plus proizvoda - povoljni, a ne manjka im kvalitete. Veliki minus je činjenica da su u manjim prodavaonicama razlike u cijeni proizvoda velike naspram onih maxi trgovina - čak do kunu i pol!

POSLOVNI SUBJEKT


Konzum kao trgovina bez zamjerke, sve što trgovina treba imati ima i ovaj Konzum. :) Moja velika zamjerka je to sta od 5 blagajni maksimalno 2 rade,a najčešće jedna pa je onda "zmija" od reda dugačka po cijelom Konzumu. Prodavačice i prodavači mi izgledaju kao da su im ovo zadnji dani života i da ih netko bičem tjera da rade. Uz to, ne volim kad u trgovini ne cuješ ni dobar dan kad dođeš na blagajnu nego: "Konzum kartica?", "24,57kn". Uglavnom, jedna od trgovina koju izbjegavam, a glavni razlog je osoblje.

POSLOVNI SUBJEKT


Sviđa mi se ovaj Konzum jer je ponuda zaista dobra i velika, a kako i ne bi bila kada je to najveći Super Konzum. Unutra je sve pregledno i uredno, te čisto. Parking je također ogroman i uvijek ima mjesta. Također je i osoblje jako uslužno i dobre volje zbog čega dajem ovoj trgovini čistu peticu.

PRONAĐENO REZULTATA: 24620

Filtriraj:

MJESTA


Gradovi



SORTIRANJE: