UO ČINGAČ VL. SUBHA HORVAT 


10000 Zagreb, Vukomerec 25


KARTA



Kontakt Namjena
+385 (1) 237 0571  

Ključne riječi: čevapi, pečenjarnica, roštilj
Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 151 mjeseci

Ne volim ćevape niti ikakvo mljeveno meso, ali moram priznati da sam se ugodno iznenadila kada me je prijateljica natjerala da probam ćevape upravo iz ovoga restorana.Sam lokal izgleda loše. Interijer je očajan, a i upravo to što ne dostavljaju hranu je veliki minus.Ne znam što i kako miješaju u meso , ali ćevapi su bili izvrsni, pa se ni ne zamaram što drugi pričaju.Sve dok su ćevapi fini ja se uvijek vraćam po još. Ali zbilja bi mogli učiniti nešto po pitanju interijera.


Prije 151 mjeseci

Slažem se sa komentarom gore, Ako se želiš negdje najesti, jeftino, a da je s roštilja...ideš u Čingač :) Porcije su ogromne, cijene pristupačne, a okus hrane odličan. Za mene je jako veliki plus što je kuhinja "otvorena", odnosno vidi se kako kuhari i kuharice kuhaju i peku...nikad ne znaš što se skriva iz zatvorenih vrata :). Po meni, veliki problem lokala je sam izgled. Mislim da oni koji ne znaju za Čingač čim bi došli unutra bi se okrenuli i otišli. Izgled i uređenje lokala podsjeca na čevabdžinice iz 80ih godina. Također, alergičan sam na to dok mi muhe lete oko mene a ja jedem. Dostava je također jedan od minusa, pošto ona ne postoji. Sve u svemu može i bolje i gore :)


Prije 151 mjeseci

Uhhh Čingač :) Jedan od najpoznatijih Zagrebačkih ugostiteljskih obrta, poznat najvise po ćevapima. Puno se priča kako u ćevape trpaju soju, razne nezdrave dodatke i slično. U to se ne bih miješao, tu sam da bih rekao svoj dojam. A dojam je da su im porcije cijenovno i količinski najveće (30kn porcija). Uglavnom dok dovedeš nekoga da proba te 'slavne' ćevape iz čingača svi se začude veličinom. I po okusu jela su im odlična. Lokal je dosta velik, te stane puno ljudi unutra, s obzirom da nekada zaista zna sve puno biti. Sa stražnje strane je sljuncani parking, dovoljan da stanu svi auti.
No ima i lošijih strana. Prva koju se odmah sjetim je to da nemaju dostavu. Mislim da bi stvarno to trebali uvesti. Uz to dekoracija lokala i urednost nije baš nešto, sve to može i bolje. :)



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »