Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Stalna sam stranka u Konzumu u Novigradu, osoblje je super, izbor naročito vića i povrća bi mogao biti i mnogo bolji. Imam jednu primjedbu, nikako da nađem odgovornu osobu za reklamaciju, samo me šetaju. Na ulaznim vratima več danima piše da je radno vrijeme od 07,00 ujutro a u stvari je od 08,00, na moju primjedbu nema reakcije, izgleda da se odgovornim osobama slatko j..be, važno da primaju veliku plaću i čaškaju muda. Gospodo direktori, izvadite guzice iz fotelja i spustite se na teren, pokušajte zaraditi barem dio plače.

POSLOVNI SUBJEKT


Martimex.... Parfumerija moje mladosti. Uvijek se vračam u ovu parfumeriju jer je bila jedna od prvih u Zagrebu i ostala mi je draga pa ćesto odem baš u nju po neki parfem ili šminku. Imaju uvijek velik izbor parfema, novih i starih i velik izbor šminke pa bih ga rado preporučila djevojkama ali i muškarcima da kupe neki poklon za svoje bolje polovice.

POSLOVNI SUBJEKT


Najbolja parfumerija u Karlovcu. Velika ponuda parfema, šminke i nakita. Poznati su i po usluzi šminkanja koja je daleko najbolja u gradu, a i najpoznatija. Jedina mala zamjerka su torbe koje su jako skupe, a koje nisu baš najbolje kvalitete. Inače tete koje rade su jako drage. =)

PRONAĐENO REZULTATA: 61

Filtriraj: