McDonalds Hrvatska D.O.O. 


10000 Zagreb, Nikole Jurišića 13


KARTA



Kontakt Namjena
+385 (1) 481 3708 Tel
+385 (1) 481 3778 Tel/Fax
www.mcdonalds.hr Web
jurisiceva@hr.mcd.com Email

Ključne riječi: megić, hamburger, restoran brze hrane
Sliku postavio/la -
od 3

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 150 mjeseci

Bilo kuda Megić svuda! Restoran brze hrane koji je našao svoje mjesto u većini gradova svijeta. McDonalds je sasvim u redu što se tiče cijena ako primjerice želite pojesti neki desert, popiti cappuccino. Slastice su jako ukusne i praktične za pojesti u hodu. No ako se namjeravati najesti do sitosti, tu je već druga priča. Naime, potrošit ćete dosta novaca na hranu koja jest ukusna, ali nije zasitna. 2 mcChickena, veliki pomfrit i cola držat će vas sitima ako sat vremena. Wc bi mogao biti bolji. Nikada nema papira i često je prljav i neuredan. Osoblje je jako ljubazno i pristojno. Volim ići u McDonalds, volim taj miris i one vesele boje kojima je prostor ispunjen. Dok sjedim tamo i jedem, osjećam se kao malo dijete. McDonalds kao da nas vraća u prošlost!


Prije 150 mjeseci

To je jedini McDonalds u gradu u koji idem , ali većinom zbog sladoleda ili u zadnje vrijeme triple mousa. Čini mi se da je na idealnom mjestu pa je zbog toga uvijek prepun. Inače lijepo je uređen , ali je problem prostor. Iako se čini da je prostor velik on se prebrzo ispuni, pa sam jednom nakon neuspjelog traženja mjesta sa još 3 prijateljice sjela na terasu. Iako uživam ispijati kave na terasama, mislim da to ne mogu reći za konzumiranje hrane, jednostavno mi je neugodno jesti praktički na prolazu, dok prolaznici gledaju. Osoblje je ljubazno i uvijek spremno izaći u susret. Druga stvar na koju bi upozorila je higijena u toaletima ili nedostatak iste, ali mislim da je to upravo zbog tolikog broja ljudi koji svakodnevno koriste sanitarne čvorove, a ne zbog nebrige.


Prije 150 mjeseci

Iako si svaki put kažem da više ovdje neću jesti jer je hrana nezdrava, uvijek se vraćam po još i još. Mislim da nema osobe koja ne voli McDonalds i ne uživa u toj slasnoj hrani.
Prostor je ovdje jako lijepo uređen i ima jako puno mjesta, no neki put nedovoljno zbog velike gužve. Velika pohvala ide i radnicima koji se zaista trude da što brže i bolje posluže sve goste.
Unatoč tome, smatram da u McDonaldsu i ostalim restoranima brze hrane nije dobro prečesto jesti upravo zbog zdravlja. Također, hrana i nije baš jeftina, a ni zasitna, pa sam vrlo brzo opet gladna.
Ipak, McDonalds je McDonalds i tu je hrana uvijek jednako fina i dobra, bez obzira na to tko ju je pripremao, pa ulijeva određeno povjerenje.


Prije 150 mjeseci

Meni je McDonalds zakon. Kad god jedem njihov Big Mac kažem: "Hvala onome ko ga je izmislio"!! :D Sve mi je fino i nemam nikakvih zamjerki. Prostor je veselo uređen.Žao mi je jedno djelatnika jer vidim da se narade i prebrz je tempo,ali su i dalje uslužni i ljubazni.Cijene su sasvim u redu.Mislim da nema osobe koja ne voli njihovu hranu :)


Prije 150 mjeseci

A šta da kažem, nezdravo, deblja, pokvareno meso, pokverno ovo pokvareno ono.... Ja volim Mc, posebno zbog prefine hrane,ali i najviše zbog po meni najljepšeg izgleda od bilo kojeg drugog restorana. Puno blagajni, uvijek čisto, susretljivi prodavači, wc uvijek čist...Jedina zamjerka,koja je ujedno i velika je cijena. Da bi se najeli potrebno je potrošiti dosta novaca. Opet to ovisi od osobe do osobe,ali mislim da bez 60kn se teško najesti u McDonaldsu. Sve ukupno dajem odličnu četvroku :)


Prije 150 mjeseci

Smatram da nešto poput ovog spomenutog Mcdonaldsa u ulici Nikole Jurišića solidno rješenje za obrok na brzinu, ako ste u prevelikoj žurbi za nešto konkretnije, međutim slažem se da isti treba držati na distanci jer se prehranjivanjem isključivo u Mcdonaldsu može doći do prekomjerne tjelesne težine i svega što život uz nju nosi. Osoblje je pristojno, sam objekt zavidne održavanosti.


Prije 147 mjeseca

Ocjena dobar? Da, zbog uslužnosti osoblja, zbog ambijenta, zbog ukusne hrane (da zvuči bzvz, ali meni je sve fino, pogotovo sladoled). Kad bi se gledalo na kvalitetu proizvoda, onda bi realna ocjena bila čista jedinica, ali ovako, zlatna sredina :)


Prije 147 mjeseca

Iako s grčom u licu, osoblje je usluzno a hrana je, kolko god uzasna i nezdrava, ipak fina.Organizam nakon toga plače ali ja sam sretan.A i radno vrijeme je plus, jer nema boljeg nakon cjelonocnog izlaska od McDonaldsa na kruznom.


Prije 147 mjeseca

Odlični restorani, ništa manje kvalitete nego kojekakvi grillovi, pekarne i fast food kiosci. Samo imaju malo okaljaniji ugled, sasvim nezasluženo, riječ je o restoranu ukusne hrane, malo većih cijena (zato nije 5). Osoblje je raznoliko (imam odličnih i malo lošijih iskustava, ova potonja uglavnom sa studentskom populacijom).


Prije 147 mjeseca

Stvarno ljubazno i uslužno osoblje. Razina usluge na nivou bilo kojeg restorana brze prehrane izvan HR. I najbolji pomfri! :)


Prije 147 mjeseca

Mmmmmm Mekić <3 Za normalnu cifru se može dobro pojest, iako se nakon osjećam loše - Zašto sam jela tako visokokaloričnu nekvalitetnu prerađenu hranu?! Stavljaju aditive i pojačivače okusa u jela, zato su toliko dobra. Zar sve mora biti predobro tamo?! Odlična im je i vruća čokolada, kava s mlijekom, kolači...ma sve im je dobro to je nešto nevjerojatno!


Prije 147 mjeseca

Od svih fast-food restorana, ovaj je najbolji, a i siguno najkvalitetniji, ipak je jedan od najpoznatijih svjestkih lanaca. Iako je fast-food dobro izbjegavati, ja pored ovog nemogu proći samo tako, hrana mi je fina, a i zašto si ne barem jednom mjesečno priuštit ovakvu hranu! Što se tiče cijena, ok su, iako bi neke stvari trebale bit jeftinije s obzirom da su količine male, a skupe! Kao dijete, sjećam se da su imali dobre i zabavne organizacije rođendana, sada su sigurno te proslave još zabavnije! Mc'Donaldsa ima na puno lokacija u Zagrebu, a sada kada su neke preuredili, još su mi bolji!



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »