Bipa D.O.O. 


10000 Zagreb, Jadranska avenija 2


KARTA



Kontakt Namjena
0800 202 030 info telefon
www.bipa.hr web
bipa@bipa.hr mail

Ključne riječi: drogerija, kozmetika
Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 148 mjeseca

Trgovina je super izbor! Imaju sve - higijenske proizvode, proizvode za čišćenje, za bebe, parfeme, kozmetiku... BipaCard je odlična stvar, imam ju već 2 godine i sa njom se na određene proizvode ostvaruju popusti, svaki dan je nešto drugo! Uvijek ima više od 100 proizvoda na akciji! Imaju i vikend akcije, svakog četvrtka do nedjelje, a popusti mogu biti od 25% pa čak i do 50%. Odlični su!


Prije 148 mjeseca

Parfemi <3 i kozmetika im je super! Super su im popusti, bolji nego u drugim parfumerijama.


Prije 148 mjeseca

Ne kupujem često ovdje, no uvijek me ugodno iznenade letkom u sandučiću te nerijetko upravo zbog raznih akcija svratim vamo. A i jedva čekam rodjendan da dobijem dodatni popust od 25%!


Prije 148 mjeseca

Ako želite kupite najjeftinije proizvode onda definitivno vaš izbor mora biti BIPA. Svaki četvrtak su određeni proizvodi na akciji i zbog toga je BIPA postala moje mjesto broj 1 kod kupovine šminke, parfema, šampona... Uglavnom sve što vam je potrebno za njegu kože, lica, tijela potražite u BIPI po povoljnim cijenama.


Prije 148 mjeseca

Bipa mi se sviđa zbog svojih akcija i pogodnosti koje pruža. Na akcijama se uvijek mogu naći proizvodi potrebni svaki dan poput praška za rublje, omekšivaća, sredstava za čišćenje, a poseno bitno za nas djevojke, parfemi i šminka nisu izuzetak u akcijama. Prodavačice su odlične, nisu napasne, mogu dobro savjetovati. Mala napomena, ova ocjena odnosi se na Bipinu trgovinu u shopping centru Kvaternik Plaza.


Prije 149 mjeseca

Bipina roza boja jednostavno mami! Zove te da uđeš unutra :D Volim Bipu zato što često ima razne akcije parfema. Ponuda ostalih proizvoda je stvarno velika. Posebno mi se sviđa preparativna kozmetika marke IQ koja je Bipina . Cijene su pristupačne, a proizvodi veoma kvalitetni.Prodavačice su uvijek ljubazne i nenametljive. Prostor je lijepo uređen i uvijek čist.


Prije 149 mjeseca

Prodavaonica je u redu, ali ne sviđa mi se upadljivi logo i boja. Ponuda proizvoda je manje više ista kao i u drugim drogerijama.Cijene su također slične. Što se tiče same usluge osoblja, zadovoljna sam, nikad nisam doživjela neku neugodnost. Sve u svemu zadovoljna sam i nemam nekih zamjerki...


Prije 149 mjeseca

Smatram da u Bipi ima relativno dobar izbor mnogih proizvoda, a naročito parfema. Također imaju mnoge proizvode na sniženju tijekom vikenda, a redovito daju i popuste (od čak 30%) na mnoge parfeme za razliku od drugih sličnih prodavaonica. Velika pohvala ide i samom osoblju koje je jako ljubazno i uvijek spremno pomoći.


Prije 149 mjeseca

Ako želite kupit odličan parfem po duplo nižoj cijeni Bipa je savršen izbor. Česta sniženja parfema izazivaju pravu pomamu među ženama , ali i muškarcima. Osim parfema ,odlične su i akcije na kojima se mogu kupiti proizvodi za svakodnevnu upotrebu po znatno nižim cijenama. Ako ispunite Bipinu pristupnu karticu za rođendan dobijete popust od 25% koji možete iskoristi na kupnju bilo čega u razdoblju do jedne godine .



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »