PAN - PEK D.O.O. 


10000 Zagreb, Krešićeva 32


KARTA


Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 148 mjeseca

U Pan-Peku mi je jako fino, tamo rado odlazi u ranim jutarnjim satima poradi ukusnih pekarskih delicija donekle prisupačne cijene. Zamjerka je što imaju tendenciju prestati raditi svježe proizvode odmah po jutru, tako da se kasnije navečer u ovoj pekarni nećete okoristiti. Osoblje je pažljivo te se obraca kupcima s poštovanjem.


Prije 149 mjeseca

Po meni jedna od najgorih pekara. Cijene su prevelike, a kvaliteta proizvoda je loša. Cesto su peciva tvrda, sve je hladno i staro. Danas kad se otvaraju mnoge pekare, pan pek je jedna od zadnjih koju bi preporucio. Jedini plus su djelatnice koje su ljubazne.


Prije 149 mjeseca

Naspram svih novootvorenih pekara diljem grada, u svakom kvartu i kutku grada, pan pek je definitivno najlosiji. Proizvodi cesto hladni,tvrdi, imam osjecaj da su nekoliko dana stari. Ni lokacije pekara im nisu bas nesto odlicne pa je i to problem. Zasad jedino što vidim pozitivno je to što su djelatnice ljubazne jako.


Prije 149 mjeseca

Pekara koju izbjegavam. U Pan Pek obično svratim kada u blizini nema ni jedna druga pekara. Jedino što mi je djelomično fino je školjkica pizza. Inače djelatnice su ljubazne , ali proizvodi mi ne odgovaraju . Ovo je isključivo moje subjektivno mišljenje, jer većina mojih prijatelja nema nikakve zamjerke što se tiče proizvoda u Pan Pek-u.


Prije 150 mjeseci

Previsoke cijene za lošu kvalitetu i kvantitetu. Jedino pozitivno je što pekara izgleda čisto uredno.



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »