BASCHIERA UGOSTITELJSTVO D.O.O. 


10000 Zagreb, Selska cesta 215


KARTA


Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 148 mjeseca

Knežija - Kad sam zadnji put vidjela žohara na stolu kako kreće prema jelu, pozlilo mi je. Morali smo ga ubit, a bio je ogroman :S Imaju stvarno finu hranu (bar onu koju ja jedem). I dlaku sam isto našla u hrani. To je stvarno odvratno...mislim da je žohar pobjednik u gađenju jela :S FUJ!!!


Prije 148 mjeseca

Super osvježenje u odnosu na situaciju prije par godina, očito su promijenili kuhara, bar što se tiče one Baschiere na Knežiji.Super pizze, i jos bolje lazanje, brza dostava i relativno prihvatljive cijene, ako se uzme u obzir kvaliteta usluge.
Super!


Prije 151 mjeseci

Baschiera je odlična pizzerija.Od jela samo sam probala pizze i jako su ukusne.Cijene su u redu. Meni se jako sviđa i izgled pizzerije.Prostor je velik i nalazi se na katu. Za vrijeme ljetnih večeri pravi je ugođaj biti tamo.Osoblje je ljubazno. Jedino što sam pizzu malo duže čekala ali mislim da nije to do njih već zbog gužve :)


Prije 151 mjeseci

Kako sam veliki ljubitelj pizza, morala sam je probati i ovdje. Prostor je zaista velik, no nije mi baš najbolje uređen. Pizza je zaista odlična, a osim nje, u ponudi imaju i raznih drugih jela koja izgledaju odlično pripremljena. Cijene su u skladu s uslugom koja se pruža. Kako uvijek ima puno ljudi, mislilm da su namirnice svježe i kvalitetne.
Konobari se trude biti brzi i uslužni, no smatram da bi vlasnici mogli zaposliti još ljudi naročito vikendom kad je gužva.


Prije 151 mjeseci

Obično idem u Baschieru pored studentskog doma Stjepan Radić jer mi je poprilično blizu, a i mojim prijateljima je omiljeno mjesto za izaći vikendom, zabavit se pogledat nedjeljnu utakmicu ... i naravno nešto fino pojesti. Baschiera je vikendima uvijek puna, ali to nije problem jer je prostor zbilja velik i podijeljen panelima.Savršeno uređen interijer i s ukusom. Ponuda jela je jako velika ,a cijena je recimo pristupačna, jer mogu se naći i jeftiniji restorani s jednako finom i ukusnom hranom . Kada bi gledala više iz navike idemo u Baschieru nego zato što je povoljna.A što se tiče osoblja, pa recimo da bi mogli biti učinkovitiji, i malo brži.


Prije 151 mjeseci

Ah, baschiera. Među najboljim lazanjama u kontinetnalnoj Hrvatskoj. No, cijene su im ipak previsoke, da ne govorimo o cijenama tjestenine jer ćete za tanjur dati i preko 45kuna, za razliku od recimo restorana u Arena centru gdje dobijete ugodan ambijent, ukusnu hranu i uslužne djelatnike za samo 29kuna. I još rade tijesto pred Vama tako da ste sigurni da je svježe. U Baschieri ambijent je više manje ugodan, no konobari i nisu toliko. Primjetila sam da su uslužniji prema starijim gostima nego prema nama mladima, znajući vjerojatno da će oni više potrošiti, a takvi su i poželjniji da se vrate. Zbog toga se i ne osjećam toliko ugodno tamo, a i starija konobarica je jednom prilikom imala ispad kada je u prostor uletio poveći kukac pa ga je natjeravala krpom i bježala od njega. Također, dlaka u hrani je neoprostiva.



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »