PEKARA DUBRAVICA, OBRT VL.MIKELEC DAMIR 


10000 Zagreb, Draškovićeva 7


KARTA


Sliku postavio/la -
od 2

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 151 mjeseci

Najbolja pekara u gradu! Općenito, pekare Dubravica metu konkurenciju. Proizvodi uvijek svježi, a cijene nisu napuhane. Izbor je vrlo dobar, ali uvijek može bolje. Možda ubaciti još koji proizvod, ali u principu sve pohvale :)


Prije 149 mjeseca

Po mom mišljenju jedna od boljih pekara općenito. Proizvodi su prefini. Sendvići, pizze, muffini, peciva sve je svježe i ukusno. Prodavačice su ljubazne , ali je konstantno gužva i ljudi se stalno naguravaju preko reda.


Prije 149 mjeseca

Najbolja pekarna u gradu! Sve pohvale za osoblje, ljubazni su. Žao mi je što se smrzavaju po zimi jer mi se ne sviđa kako je prednji dio pekarne otvoren pa im konstantno ulazi hladan zrak, i baš zbog toga divim se zaposlenicama koje rade tamo i još su uz to i jako ljubazne prema kupcima. Proizvodi su fini, cijene su zadovoljavajuće, uglavnom sve najbolje što mogu reći za njihove usluge!! :)))


Prije 149 mjeseca

Odlična pekara, za nijansu bolja od pan-peka. Proizvodi su veoma ukusni, cijene su pristojne. Prostor je baš lijepo uređen, privlačan je i osjećam se udomaćeno tamo. Prodavačice su jako ljubazne, pristojne i strpljive. Lokacija je odlična, odmah kod tramvajske stanice pa je veoma praktično svratiti ovdje. Uskoro se otvara Dubravica i u mojoj ulici. Jupiii!


Prije 148 mjeseca

Prema cijenama su pristupačniji od konkurencije, a prema izboru proizvoda po mom ukusu zanimljiviji i inovativniji. Uređenje je lijepo, pomalo rustikalno.
Po mom mišljenju, najbolja pekara u gradu.


Prije 147 mjeseca

Meni je ova pekara najbolja pekara u Zagrebu! Prvi put sam ju vidjela kada se otvorila na glavnom kolodvoru, pa bi si tamo nešto kupila kada sam išla u školu. Kroasan od čokolade bio mi je toliko dobar da sam si ga svaki dan kupovala! A onda su se pekare počele otvarati po cijelom Zagrebu! Proizvodi su uvijek svježi i jako fini, cijene su super, prostor je prekrasan, prodavačice su jako ljubazne i uvijek nasmijane!



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »