DM-DROGERIE MARKT D.O.O. 


10000 Zagreb, Petrinjska 6


KARTA



Kontakt Namjena
+385 (1) 362 6080 Tel
www.dm-drogeriemarkt.hr Web

Ključne riječi: drogerija
Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 151 mjeseci

Ovo je dm u koji najčešće idem. Volim ga jer nema gužve, ima dosta velik asortiman. Imaju razne popuste na kupovinu. Ugodno je kupavati tamo i djelatnice su jako ljubazne. No ono što mi se ne sviđa su oni lažni kupci koji su zapravo neka vrsta zaštitara koji paze da netko nešto ne ukrade. Dakle, umjesto da budu neprimjetni, oni su preočiti i naporni. Kad vidim da me slijedi po dućanu dođe mi ga/ju pitam zar stvarno misli da ću ukrasti zubnu pastu i štapiće za uši?! Budimo realni, jest recesija i ljudi nemaju ni za osnovne potrebe, ali ovakve mjere se mogu poduzeti i kroz druge načine primjerice: neka postave prave kamere i osobu koja ih nadzire jer im ovo samo tjera kupce. Također, unatoč tim super paziteljima, kreme za ruke su napola potrošene, na sjenilima za oči i ruževima za usne koji nisu testeri se vidi da ih je netko isprobavao što je u biti užasno jer očekujem da ću za svoj novac dobiti nov i nekorišten proizvod. Tako da bi mogli malo poraditi na tome.


Prije 148 mjeseca

Obozavam DM jer mi nijedna trgovina nema ovoliko bogat i raznovrstan asortiman kozmetike i ostalih kucnih potrepstina.Najvise me veseli sto je 90% proizvoda u DM iz EU a time je odmah i kvaliteta samih proizvoda bolja.Minus su prevelike guzve pogotovo u poslijepodnevnim satima.


Prije 148 mjeseca

Čista petica za drogerie markt! Ne posjećujem baš ovu trgovinu, već onu na Maksimirskoj cesti, no DM je DM. Imam samo riječi pohvale. Imaju sve, od prehrambenih namirnica, preko baby odjela, do parfema i šminke, i sve to po super cijenama. Imaju mogućnost skupljanja bodova koje možemo zamijeniti za posebne popuste, što je jako pohvalno jer na taj način biramo proizvode koje možda inače ne bismo kupili jer su nam preskupi. DM mi je No.1. kad su u pitanju trgovine kozmetičkim preparatima.


Prije 148 mjeseca

Meni je DM zakon, najviše volim karticu za bodove, baš se korisno osjećam kad je speglam. A druga stvar, volim Baleu, omjer cijene i kvalitete je optimalan... najčešće idem u DM kupovati!


Prije 148 mjeseca

U dm odlazim često kao i u Bipu, super su mi te kartice za bodove, sniženja i puuuno kozmetike! Također volim i njihove proizvode "Balea", jako su kvalitetni i dobri. Dm se nalazi na puno lokacija u Zagrebu, prodavačice su ljubazne i uvijek voljne pomoći.



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »