ŠNAJDER DARKO,TIFFANY 


47000 Karlovac, Dr. Vlatka Mačeka 6


KARTAKontakt Namjena
+385 (47) 614 666 Tel

Ključne riječi: pizza, grill, tjestenina, dostava
Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.
SORTIRAJ PO:   
Prije 69 mjeseci

Super, kao potrošać dobre hrane i jako dobre usluge moja ocjena pet plus, samo tako nastavite.............


Prije 92 mjeseci

Jedno vrijeme bila sam dosta često u Karlovcu, pa sam zamolila prijateljicu da mi preporuči neku dobru pizzeriju. Ona mi je naravno preporučila Tiffany, i nije pogriješila. Pizza je bila zaista prefina, a prostor je dosta veliki i lijepo uređen. Naravno, same pohvale idu i osoblju koje je vrlo ljubazno i uslužno.
Moram priznati da sam bila malo razočarana cijenama,jer sam se baš navikla da su hrana i piće u Karlovcu jeftiniji. No, cijena pizze bila je ista kao i u nekoj dobroj pizzeriji u Zagrebu. Zbog toga dajem nešto nižu ocjenu.


Prije 92 mjeseci

Pizzeria, po nekima najfinija u gradu, odmah pored svim Karlovčanima dobro poznatog Slatkog Centra. Za malu cijenu dobijete jako puno . Osim odličnih pizza obavezno morate probati i tjestenine, salate, ćevape ,a bilo što da odaberete nećete pogriješiti. Najljepše je u proljeće kada se otvori terasa, ali je uhvatiti slobodno mjesto malo veći problem. Imaju i dostavu, ali kako je to jedan od omiljenih restorana , nerijetko ćete čekati i po sat vremena na narudžbu, ali isplati se. Osoblje je preljubazno i izrazito uslužno .Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »