SPAR HRVATSKA D.O.O. 


10000 Zagreb, Slavonska avenija 50


KARTAKontakt Namjena
+385 (1) 241 0900 Tel
office@spar.hr Email

Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.
SORTIRAJ PO:   
Prije 152 mjeseci

Odličan i velik dućan. U mnogo slucajeva jeftiniji od mnogobrojne konkurencije,posebno dobar zbog cestih akcija vina. U intersparu ima stvarno svacega- od bijele tehnike pa doo grickalica. Sve pohvale!


Prije 154 mjeseci

Interspar mi je definitivno najdraže mjesto za kupnju. Jeftin je, ponuda je velika ( veliki izbor domaćih i stranih marki). Jedino što me smeta su gužve na blagajnama-


Prije 154 mjeseci

Mjesto na kojem je najjednostavnije obaviti kupnju za cijelo kućanstvo.Od četkice za zube do televizora. Sve je na jednom mjestu, pregledno, prolazno. Ljubazni trgovci će rado pomoći u vaganju voća, povrća, tete koje rade u pekari su predrage. U zadnje vrijeme sam vidjela da dijele kupone za jeftiniju kupnju stvari koje se i inače koriste svakodnevno pa ih možete kupiti puno jeftinije. Samo jedna zamjerka; na brzoj kasi se možda susretnete s neugodnom prodavačicom( ovisi koji dan dođete) ali u principu drugih zamjerki nemam.


Prije 155 mjeseci

Super centar - ima sve, samo ponekad radi premalo blagajni i stvori se gužva...Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »
Povezane pretrage...