MÜLLER TRGOVINA ZAGREB D.O.O. 


10000 Zagreb, Trg bana Josipa Jelačića 8


KARTA



Kontakt Namjena
+385 (1) 489 3150 Tel
www.mueller.hr Web

Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 150 mjeseci

Meni jedna od najdražih trgovina.Ima toliko toga da kada uđem unutra potpuno se izbezumim i ne znam od kuda bih počela :))Na prvom katu nalazi se veliki izbor pafema, kvalitetne šminke, različite kozmetike.U prizemlju također možemo naći kozmetiku ali i hrane.U Mulleru sam našla za 15 kn paket Kinder Buena(5 kom) :O... Mnogo toga može se naći po povoljnoj cijeni. Prodavačice su uslužne i pristupačne.Ono što bih htjela naglasiti,kada biram parfem ili šminku ne dosađuju što je meni osobno vrlo bitno!


Prije 147 mjeseca

Odlična trgovina, meni jedna od najdražih! Ima veliki izbor slatkiša po jako povoljnim cijenama, stvari za bebe, školski pribor, igračke, sredstva za čišćenje i sredstva za higijenu, puno kozmetike, parfema, baš sve što je nam je potrebno! Prodavačice su jako uslužne i ljubazne.


Prije 149 mjeseca

Naprosto obožavam sve Müller dućane. Kada trebam bilo što počevši od kozmetike, hrane ,svakojakih potrepština odmah se zaputim u Müller. Naprosto obožavam Kinder Bueno proizvode, koji su znatno jeftiniji nego u drugim dućanima. Otvaranjem ovih dućana u Hrvatskoj su se pojavili neki proizvodi po koje se inače išlo i preko granice. Još jedna stvar koja mi se sviđa kod Müllera je činjenica da se za svačiji džep može nešto pronaći. Izrazito je velika ponuda kozmetike koja se kreće od 10 pa do 1000 kuna, ovisno o vašim željama i dubini Vašeg džepa. Odlična je ponuda školskog i uredskog materijala koji se mogu naći po izrazito pristupačnim cijenama.


Prije 150 mjeseci

Zaista predobra trgovina u kojoj ima odličan izbor kozmetike, parfema i naravno slatkiša. Prostor je poprilično velik i sve je pregledno i uredno, pa se lako mogu snaći i pogledati sve što me zanima. Osoblje je zaista ljubazno i jako uslužno, pogotovo kada isprobavam nešto od šminke. Uvijek nastoje pomoći svojim stručnim i dobronamjernim savjetima kako bih kupila ono što mi najbolje odgovara.
U usporedbi s drugim sličnim trgovinama, poput DM-a,Kozma i sl., cijene su nešto više, no ponuda je mnogo bolja.
Ono što se ovdje najviše isplati kupovati su naravno sltkiši. Njihov izbor je zaista velik, a cijene su dosta pristupačne.


Prije 150 mjeseci

Odlična trgovina. Izdvojila bi da ima veliki izbor slatkiša po jako povoljnim cijenama i tamo ih najčešće i kupujem. :)


Prije 149 mjeseca

Muller je mjesto gdje mogu pronaći i kupiti sve, od kozmetike,šampona,slatkiša do hrane za ljubimce... sve je uredno i lako je snalaziti se. Prodavačice su jako uslužne i što je najvažnije - nenametljive. Cijene su čak i nešto niže nego u drgim dućanima, posebno slatkiši su dosta jeftiniji. Prostor je lijep i ugodan za kupovinu.


Prije 147 mjeseca

Odlična trgovina s još boljim artiklima. Kozmetika, igračke, prehrambene namirnice, ma apsolutno sve na jednom mjestu, a uz to i pristupačne cijene (posebice čokolade i bombonijere). preporučam Müller trgovinu svima! Samo tako i dalje!!


Prije 148 mjeseca

najbolja trgovina kozmetičkim preparatima u kojoj sam bila, ljubazno, ali ne i prenapadno osoblje te bogata ponuda svega i svačega po pristupačnim cijenama!
Čista petica, stvarno nemam zamjerke :)


Prije 147 mjeseca

Najbolja ponuda gumenih bombona i igracaka!Cijene najpovoljnije i uvijek imaju robe u zalihama sto vecina trgovina ne pazi na takve stvari.


Prije 147 mjeseca

Muller je zakon! Obožavam parfeme <3 trebali bi uveseti neku karticu za bodove, kao u DM-u...


Prije 147 mjeseca

MULLER prodavaonica u kojoj ću naći sve one slatkiše koje ne mogu naći u niti jednoj drugoj prodavaonici. Čokolade, bombone iz inozemstva koje obožavam kupujem samo u Mulleru ali to je i jedino mjesto za kupovinu ovih slatkiša. Plus za MULLER!!!!


Prije 147 mjeseca

Odlična trgovina, koja je unatoč brojnim artiklima, meni ostala u srcu zbog svoje "slatke ponude". Velik izbor slatkiša i odlične cijene tjeraju me da i dalje odlazim u ove trgovine, te izlazim sa smiješkom na licu.


Prije 147 mjeseca

Jedna od dražih drogerija. Često ovdje kupujem, i to ne samo proizvode za osobnu higijenu i dekorativnu kozmetiku, već i slatkiše, kojih imaju stvarno najbolju ponudu po najpovoljnijim cijenama. Pa gdje ste još našli Milku za 7,50kn? :)


Prije 147 mjeseca

Došli su i u Dubravu napokon. tamo uglavno kupujem pribor, olovke i takve sitnice, ali i hranu za mačku jer one su jako izbilrljive. Jako sma zadovoljan svima, ponudom i zaposelnicima i svime.


Prije 150 mjeseci

Već par dana pokušavam ovdje pronaći ovu trgovinu pošto mi je jedna od dražih. Muller je trgovina gdje možete pronaći sve vrste "finesa", od finih parfema i šminke do milijun vrsta slatkiša kojih ima samo tamo, a još nisu skupi!No, nemaju baš svi proizvodi realnu cijenu, tako da se ponekad čini da idu iz krajnosti u krajnost-neke stvari su vrlo povoljne, a druge neobično skupe, primjerice veliki H&S šampon koji u DM-u stoji oko 28kn u Mulleru je preko 50 :S Također, na igračke nabijaju preveliku maržu, mislim konkretno na lego kockice, a to je loše pogotovo u situacijama kada jedini u gradu imaju određene setove pa zapravo imaju monopol i ostavljaju vas bez izbora.Iz tog razloga ipak četvorka.Osoblje mi je neutralno.



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »