NAMA D.D. U STEČAJU 


10000 Zagreb, Ilica 4


KARTA



Kontakt Namjena
+385 (1) 480 3111 tel
www.nama.hr/index.htm web
rk.ilica@nama.hr email

Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 147 mjeseca

Nama je Katica za sve! :D Od Igle do "lokomotive". Stvarno sam zadovoljna s ponudom. Doduše cijene bi mogle biti i bolje, u smislu niže, ali činjenica da se u Nami može pronaći stvarno svega, to umanjuje "problem" sa cijenama. Palac gore :)


Prije 147 mjeseca

U Nami sam kupivao još dok sam kupnje obavaljao sa mamom, ona je uvijek znala si je što i kad se to kupuje. Danas Nama ima jednu posebnu vrijednost, skoro turističku za Zagreb. Može se kupiti stvarno mnogo toga, samo treba imati vremena. Lokacija se odlične, bile na Kvatriću ili u Ilici, a tete prodavačice su jako drage i uljudne, jako dobro obavljaju svoj posao


Prije 148 mjeseca

Prostor je stvarno velik, a lokacija je i više nego odlična pošto se nalazi u samom centru Zagreba. Imaju stvarno veliku ponudu brojnih artikala, mada bi trebali bolje poraditi na organizaciji prostora jer malo izgleda nabacano i teško se je za snaći. Zbog toga joj dajem nešto nižu ocjenu. Djelatnica ima svakakvih, od jako uslužnih do onih malo manje


Prije 148 mjeseca

Veliki izbor proizvoda na jednom mjestu u centru grada, međutim cijene su vrlo visoke, čak i malo pretjerano visoke. Sviđa mi se unutrašnjost i uklapa se u sami centar grada. Ponekad odlazim tamo u kupovinu, ali smatram da bi bilo bolje kada bi bili malo povoljniji, vjerojatno bi bio i veći interes kod kupaca. Osoblje je ljubazno.


Prije 148 mjeseca

Imaju odlične lokacije iako su se u zadnjh 10ak godina srozali. Za osoblje se stvarno ne mogu požaliti,redovno tamo rade starije gospođe, uvijk dobro raspoložene i dobre :) solidan izbor svega i svacega :)


Prije 148 mjeseca

Odlična lokacija, odličan prostor! Iako je sve (pogotovo prizemlje) pomalo nabacano, lijepo je uređeno. Ponuda je velika, ovdje stvarno ima svačega, od preparativne i dekorativne kozmetike do školskog pribora, tekstila, bijele tehnike, namještaja, kuhinjskog posuđa, ... Cijene su nešto više, djelatnici su često neljubazni i neinformirani. Mislim da bi u tom pogledu, Nama mogla poraditi. Jer ipak, osoblje bi trebalo biti uslužno i znati bar osnove o onome što prodaju.



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »