BERSHKA HRVATSKA D.O.O. 


10000 Zagreb, Avenija Dubrovnik 16


KARTA



Kontakt Namjena
+385 (1) 639 6159 Tel
www.bershka.com Web

Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 147 mjeseca

Kada se otvorila Bershka u Avenue Mall-u bila mi je super! No nekako iz godine u godinu su mi sve lošiji. Osim što im cijene nenormalno rastu, kvaliteta robe sve je gora. Od traperica koje sam mogla kupiti za 200, 250 kn koje su mi trajale, sada su po 300, 400 kn, a raspadnu se kroz koji mjesec. Isto je i sa majcama i svime. Nije mi žao dati više novaca za dobar komad odjeće, ali ova odjeća je doslovno u raspadnom stanju! Također - glazba je preglasna!


Prije 148 mjeseca

Smatram da ponuda odjeće i obuće i nije baš neka. Osim što nije lijepa, kvaliteta je loša., a cijene i nisu baš male u odnosu na takvu ponudu. Smeta mi i što je u dućanu uvijek preglasna glazba, pa ne mogu normalno pričati kada sam u društvu. Osoblje se dosta trudi, ali ponekad i nije baš ljubazno. Zbog svega toga dajem ocjenu 3!


Prije 148 mjeseca

Bershka mi je prije bila odličan dućan, među omiljenima, no postaje sve lošija. Ponuda je sve slabija, kao i kvaliteta odjeće tako da smatram da su cijene previsoke s obzirom na izgled i kvalitetu robe. Dućan je lijepo uređen, atmosfera je odlična, prodavačice bi mogle biti malo bolje volje i više zainteresirane. Mislim da je Bershka odličan izbor za cure i dečke u srednjoj školi.


Prije 148 mjeseca

Trgovina je u redu. Velika zamjerka je preglasna glazba, a mene osobno ometa,jer nije uvijek ugodno za uho :).Inače može se pronaći dobar komad odjeće, za svakoga ponešto. Cijene su solidne, kao i u ostalim trgovinama. Osoblje je ljubazno i spremno pomoći.


Prije 150 mjeseci

Bershka je odlična trgovina za mlade. Izbor je velik, a cijene pristupačne. U tgovini je opuštena atmosfera, a izbor glazbe je odličan. Osim toga, česta su i sniženja na kojima se za malo novca mogu kupiti odlične stvari.



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »