VRUTAK D.O.O. 


10000 Zagreb, Vodovodna 20A


KARTA



Kontakt Namjena
+385 (1) 364 3573 fax
+385 (98) 212 158 mobitel
+385 (98) 315 407 mobitel
+385 (98) 353 052 mobitel
+385 (1) 364 3705 telefon
+385 (1) 364 3706 telefon
www.vrutak.hr web
vrutak@vrutak.hr mail

Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 150 mjeseci

odličan dućan za piće. Cijene alkohola su puno puno jeftinije nego drugdje, imaju najveći vinski podrum i ogroman izbor alkohola. Mislim čak da je tu najveći izbor alkoholnih pića u Hrvatskoj. jako veliki dućan i uvijek ima ljudi. Odlična stvar je to što postoji njihov veliki parking tako da je uvijek pristupačno autima. Još jedna super stvar je to što ima puno blagajni i nikad nisam doživio čekanje u redu.


Prije 148 mjeseca

Moram priznati da sam bila malo skeptična prema ovom dućanu kada sam ga prvi put vidjela, jer za razliku od ovih novijih nije baš nešto prekrasno uređen. Ali kada sam liftom stigla na kat niže, bila sam i više nego oduševljena. Zaista predobar izbor vina i ostalih alkoholnih pića po više nego povoljnim i pristupačnim cijenama, a osoblje je jako ljubazno i uslužno! Ma, čista petica! :)


Prije 148 mjeseca

Odličan ducan sa povoljnim cijenama alkohola :) Veoma je praktican jer ima sve, tako da mozete kupiti sto zelite. Velika je ponuda alkohola, najveca u zagrebu. Cijene su veoma povoljne. Osoblje je odlicno, pristupacno i nikad se ne stvara guzva na blagajnama. Plus je i veliki parking


Prije 148 mjeseca

Jako povoljne cijene pića, veliki izbor, volim kupovati tamo, imaju sve na jednom mjestu što se tiče ponude svih vrsta vina. Zaposlenici su uvijek tamo kada mi je trebala pomoć pri odabiru ili savjet.


Prije 147 mjeseca

Povoljan, loše uređen, bez muzike, na neki način staromodan ali s druge strane kvalitetan. Ima svega i svačega, a najbolje ga je posjetiti prije proslave ili rođendana :)


Prije 147 mjeseca

Omiljeno mjesto da izradu ratnog plana za nadolazeću večer i sakupljanje prijeko potrebne municije po najnizoj mogucoj cijeni.Ogroman izbor, super cijene.Sve 5


Prije 147 mjeseca

Odlične cijene, ogroman izbor pića sve vrste (posebno alkoholnih), ogroman parking, te je jednostavno nemoguće čekati u redu na blagajni (dobro osim ako stvarno nemate sreće). Čista petica


Prije 147 mjeseca

Velik izbor pića, alkoholnih pića. najjftinije cijene nego bilo gdje drugdje u gradu. Velik parking da stanu svi automobili, uvijek pun dučan, omiljeno mjesto ljudi koji organiziraju zabave, rođendane ili dolaze tamo prije izlaska.


Prije 147 mjeseca

Vrutak je najbolji ducan kada vam organizirate feste pa vam treba poveca kolicina sto alkoholnih sto gaziranih pica te grickalica koje dolaze uz to. Cijene i vise nego povoljne,izbor vina fantastican kao i ostalih pica.Iako je ducan dosta uzak nikada nema guzve i mozete i miru sve obici i uvijek ce vam netko od osoblja pomoci sto u odabiru sto u transportu do auta i sl.



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »