PIVOVARA I PIVNICE MEDVEDGRAD 


10000 Zagreb, Ilica 49


KARTA



Kontakt Namjena

Sliku postavio/la -
od 2

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 148 mjeseca

Pristupačne cijene, ljubazno osoblje, dobro mjesto i za kvalitetno prigrist uz dobro pivo... Plus je bašta i pivo za van, što može biti jako korisno ako organizirate nekakvo druženje s prijateljima kod kuće, a ne da vam se bacati gotovo isto novaca koliko i za neko šrot pivo iz Konzuma. Samo tako naprijed!


Prije 148 mjeseca

Meni jako drage i presuper pivnice. Super okruženje, super piva, super klopa. Cijene su super i vrlo rado odlazim tamo. Super za proslave svakakvih prigoda.


Prije 148 mjeseca

Još jedno od kultnih mjesta u Zagrebu koje se srozalo. Poskupili su, a kvaliteta piva im je pala i to osjetno. Što je prije bilo daleko najbolja pivnica u gradu s odličnim cijenama, danas je malo kvalitetnija pivnica od ostalih(za nijansu), sa prevelikim cijenama. Bila bi veća ocjena da ne znam kakva je ova pivnica bila prije...


Prije 148 mjeseca

Jedini minus su malko previsoke cijene hrane i to što je teško prestat pit to njihovo pivo, pa uvijek svi odu kući bez prebijene pare.


Prije 151 mjeseci

Mmmm daleko najfinije pivo u gradu. Super je što imaju happy hour pa je onda i jeftinija piva. Često puta budu i nastupi raznih gitarista, tamburaša i slično što je stvarno fantastično za stvaranje atmosfere.Jela su im malo preskupa no vrlo vrlo ukusna. Stvarno odlične pivnice!


Prije 151 mjeseci

Iako nisam ljubitelj pive, pivnice medvedgrad su najbolje pivnice u Zagrebu. Cijene su odlične jer u Zagrebu je teško pronaci pola litre pive za 13kn. Uređenje prostora je odlično, a solo nastupi gitarista odlični su za stvaranje odlične atmosfere. Ako planirate u grad, a ne znate gdje biti do ponoci, pivnice medvedgrad su definitivno jedno od najboljih mjesta.


Prije 151 mjeseci

Pivnice Medvedgrad zasad imaju najbolje pivo u gradu. Konkretno ova ima velik prostor i možete birati želite li biti u središtu ili se povući u neki mirniji kutak. Ljeti možete uživati i u ugodnoj atmosferi terase, često i uz live glazbu. Cijene su i više nego pristupačne jer je pivo zaista kvalitetno, a svakim danom imaju popodnevni happy hour što ocjenjujem vrlo dobrim potezom i stoga su uvijek puni. Imaju i "pivo za van" koje je također vrlo povoljno tako da možete uživati i kod kuće ili negdje vani :)



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »