Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Takvi tipovi frizerskih salona su za starije gospođe...

POSLOVNI SUBJEKT


Nova frizura je put do novog posla, nadam se Kreso da su tvoje rijeci istinite...

POSLOVNI SUBJEKT


Frierski salon je moderno uređen, a osoblje je više nego ljubazno, ali najbitnije je da dobro rade. Dok čekate na red uvijek dobijete kavicu i novine pa se možete opustiti :-)

POSLOVNI SUBJEKT


Ovo je zasigurno jedan od najboljih frizerskih salona u Zaprešiću (ako ne i najbolji)! Sve djevojke koje su ovdje zaposlene, baš poput i njegove vlasnice izrazito su ljubazne, te ono što je najvažnije-izrazito dobro znaju i rade svoj posao. Mislim da je ovo jedini frizerski salon iz kojeg sam nakon šišanja izašla sretna i zadovoljna. Svojim dobronamjernim i stručnim sugestijama, mnogo puta su me spasile od mojih katastrofalnih ideja. Salon je također vrlo lijepo uređen, te je sve čisto i uredno. Ako se kojim slučajem nađete u Zaprešiću i zaželite novu frizuru, svakako posjetite ovaj salon jer nećete požaliti!

POSLOVNI SUBJEKT


Dobra usluga ali cijene su užasne. Preskupi su. Plus je što zapošljavaju mlade radnice i prijavljuju im uredno mirovinsko i zdravstveno osiguranje, ali osobni dohodak tih istih mladih radnica je mizeran, pa zna iznositi i po 700 kuna mjesečno dok je potpisano na 2100 HRK.

PRONAĐENO REZULTATA: 438

Filtriraj:

MJESTA


Gradovi



SORTIRANJE: