KNJIŽNICA BOŽIDARA ADŽIJE 


10000 Zagreb, Trg kralja Petra Krešimira IV 2


KARTA



Kontakt Namjena

Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 151 mjeseci

Jedna od najdražih kjižnica najvećim djelom zbog izuzetno ljubaznih djelatnika. Onaj "striček" duge sijede kose (vuče na djeda božičnjaka haha) je presimpatičan.


Prije 151 mjeseci

Prava mala simpatična knjižnica. A za učenje tu je i studijska čitaonica.


Prije 151 mjeseci

Najdraža knjižnica u cijelom gradu, tete koje rade su preljubazne i uvijek spremne pomoći. (Čak su mi 2 puta oprostile zakasninu =)) Imaju odličan odjel za učenje, ali je mali je problem gužva u vrijeme ispitnih rokova. Čista petica =)


Prije 151 mjeseci

Slažem se s ostalim komentarima. Knjižnica je zaista dobra i ugodna, a svi njeni djelatnici su i više nego ljubazni, te uvijek spremni pomoći kada tražim određenu knjigu.
Za razliku od nekih drugih knjižica, ovdje nikad nije bučno i vlada topla i ugodna atmosfera, pa mogu nesmetano nešto učiti ili čitati. Zbog toga joj dajem odličnu ocjenu!


Prije 148 mjeseca

Jedna od boljih getaway knjižnica u Zagrebu, radi činjenice da imaju gotovo sve knjige te u tome pariraju većim knjižnicama, no za razliku od njih nude i neminovnu mir i tišinu te veoma ugodniju radnu atmosferu. Djelatnici su posve udomaćeni no na najpozitivniji mogući način.


Prije 148 mjeseca

Knjižnica na super položaju, vrlo pogodna za učenje za vrijeme rokova, tik do fakulteta, osoblje više nego uslužno. Čista petica!


Prije 148 mjeseca

Knjiznica kojoj jedino zamjeram odjel za ucenje,mislim da bi bilo lijepo da je malo veci jer se stvaraju guzve u vrijeme ispitnih rokova .Ostalo je sve za peticu! Osoblje vrlo ljubazno,i veliki plus jedna od rijetkih knjiznica koja ima toalet.


Prije 148 mjeseca

Puno mi je draža od NSB-a, manja je i lakše je učiti. Osim toga blizu je FPZG-a, a kad god uzmem malo predah u blizini je trgovina sa namirnicama i dva ili tri kafića pa nije problem tamo provesti cijeli dan


Prije 148 mjeseca

Ljubazno osoblje, koje nam dopusti da osim u čitaonici, učimo bilo gdje u knjižnici jer znaju da nam je frka pred ispite! Pohvale :)



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »