MUZEJ SUVREMENE UMJETNOSTI 


10000 Zagreb, Avenija Dubrovnik 17


KARTA



Kontakt Namjena
+385 (1) 605 2798 Fax
+385 (1) 605 2700 Tel
+385 (1) 605 2735 Tel marketing
+385 (1) 605 2736 Tel odjel za odnose s javnošću
+385 (1) 605 2701 Tel tajništvo
www.msu.hr Web
msu@msu.hr Email

Ključne riječi: muzej, umjetnost, kultura, izložba, galerija
Sliku postavio/la -
od 2

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 149 mjeseca

iako nije u samom središtu grada kao velik broj ostalih muzeja i galerija, msu se nalazi na dobroj lokaciji, dostupnoj javnim prijevozom. odličnim programima nalaze se u samom vrhu suvremene umjetničke scene u zagrebu, ali i cijeloj hrvatskoj


Prije 151 mjeseci

Iako je trebalo jako dugo da se izgradi, mislim da ovaj muzej zaslužuje čistu peticu. Po meni je izgled muzeja čisto umjetničko djelo, te izgleda upravo onako kako bi jedan Muzej suvremene umjetnosti trebao izgledati, pomalo futuristički =).Još jedna odlična stvar je ta što svake prve srijede u mjesecu možete besplatno uživati u čarima muzeja. Prizemlje je u potpunosti namijenjeno raznovrsnim sadržajima za posjetitelje - od muzejskog dućana, dječje radionice, knjižnice sa čitaonicom, restorana. Na katovima Muzeja nalaze se izložbeni prostori koji omogućavaju povećanje, smanjivanje i prepletanje stalnog postava i prostora povremenih izložbi. Mislim da će s vremenom muzej postati omiljeno okupljalište i središte zbivanja.


Prije 151 mjeseci

S obzirom da se godinama gradio i bio trn u oku cijelog Novog Zga nemogu mu najveću ocjenu dati. Vizualno izvana neobičan, sa svim tim svjetlima i općenito izgledom. Cijena karte nije skupa, čak imaju neke posebne akcije (svaka prva srijeda u mjesecu besplatna za sve), pokušavaju doći na dobar glas održavanjem raznih evenata u svojim prostorima no čini mi se da im ne uspijeva. Stalna postava im nije nešto posebno zanimljiva, i često ljudi odlaze razočarani. S obzirom da je to suvremena umjetnost mislim da bi morali uvesti neke najmodernije tehnologije ili slično kako bi privukli pažnju :)



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »