CAMMEO D.O.O. 


10000 Zagreb, Radnička cesta 27


KARTA



Kontakt Namjena
1212 dispečerski centar
www.taxi-cammeo.net web
info-zagreb@taxi-cammeo.hr mail

Ključne riječi: taxi, cammeo
Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 149 mjeseca

Odlična usluga, unutrašnjost je uvijek besprijekorna, vozači su izrazito ljubazni pa vam uvijek otvore vrata, pomognu s prtljagom. Cijena je usporedno s drugim privatnim tvrtkama ove vrste veoma niska i pristupačna. Jedina zamjerka je mala nepouzdanost te zbog toga dajem ocjenu 4. Nepouzdani su zbog toga što im nekada treba cijela vječnost da se jave na telefon, ako se uopće jave. I ona vam na čekanju puštaju glazbu koju plaćate. Po mom mišljenju ne bi trebali naplaćivati čekanje na javljanje operatera jer to nema smisla, a ako vam se operater i javi nakon desetog pokušaja ,vjerujte mi, dobili ste glavni zgoditak.


Prije 150 mjeseci

Najbolji taxi u Zagrebu. Najjeftiniji, do sad svaki puta dostupni i u roku 7,8min dodu po mene. Prva tri kilometra besplatna i pocetna cijena 15kn su veliki plusevi pogotovo kad smo od nekih drugih taxi sluzbi naviknuli da nema ni besplatna tri kilometra, a i pocetna cijena je veca od 20kn. Auti čisti, mirisi uvijek novi, pušenje u autima zabranjeno. Također, moguće je i prtljagu prevoziti. Sve u sve najbolji taxi u Zagrebu i dajem ocjenu pet.


Prije 149 mjeseca

Napokon plaćam vožnju onoliko koliko bi zaista trebala koštati. Uvijek dobijem račun i uvijek znam da nema šanse da budem prevarena. Vozači su ljubazni, veseli i nenametljivi. Uvijek dođu na vrijeme, često i par minuta prije nego što piše u poruci koju dobijete na mobitel nakon poziva. Sviđa mi se i to što njihova centrala u svakom trenutku točno vidi gdje se nalazi svaki taxi Cammeo tako da nema nepotrebnog kruženja gradom zbog kojeg bi vam možda mogli naplatiti više. Cijene su pristupačne svima.


Prije 150 mjeseci

Isprva veliko oduševljenje zbog dolaska na nase tržište no vrlo brzo razočaranje. Jesu najjeftiniji i jesu najuredniji i najpristojniji no teško ih je dobiti,treba se naručiti ranije,a čak ni tada nisi siguran da će doći po tebe. Na telefon ti lažu i kažu da je vozač skoro kod vas a nakraju taxi dođe za pola sata. Na njih se nikako ne može osloniti ako je pred vama neki važan sastanak na koji ne smijete zakasniti.Sve u svemu imaju i dobre i loše strane.


Prije 149 mjeseca

Najjeftiniji su još uvijek od konkurenata. Usluga je zadovoljavajuća, uvijek dođu na vrijeme, vozači su uslužni i pristojni. Mogu reći sve najbolje o njihovim uslugama, nadam se da će tako i ostati odnosno da će biti još bolji. Sve najbolje. :)


Prije 148 mjeseca

Od oduševljenja do blagog razočaranja. Spori po pozivu, vozači su pristojni no užasno se dosta njih slabo snalazi po Zagrebu, očito nisu odavde. Također nisu više ni najjeftiniji, ali opet pristupačniji, globalno gledajući, nego Radio Taxi


Prije 148 mjeseca

Najjeftiniji, najudobnija vožnja, vozači uglavnom ne gnjave kad ti se ne da pričat, što je uvijek plus.Promijenili su mi stav o tome da ću radije ić pješke ili tramvajem, nego platiti taksi.Ipak, zna ih se čekat po pola sata, a nekad niti ne dođu, što ti nije baš svejedno kad je pola noći i -10 u zraku.


Prije 147 mjeseca

Jedno jeftinije osvježenje koje je Zagrebu trebalo! Nikad se nisam vozila taxijem, ali od kad je Cammeo došao, više me ne brinu ni kako ću doći doma nakon kasnog noćnog izaska, ni kako ću doći nekamo kad mi se jako žuri, a autobusa nema! Jeftini su, vozači pristoji i nenameljivi, skoro pa uvijek ih se može dobiti, brzo dođu i obavijeste me porukom. Auti su čisti i mirisni. Prva 3 km su besplatna, a start je samo 15 kuna. Ma super!


Prije 135 mjeseca

Sve je u životu relativno. I ja sam do prije mjesec dana imao identično mišljenje kao i ivi gore nickovi. Zaposlio se kod njih, radio mjesec dana (tamo je prosjek 1,2,3 koliko se taxisti zadržavaju)i pametnom dosta. Sigurnost taxista ali i klijente je =0. Radi se u prosjeku od 300-350h mjesečno.Dnevno od minimalno 12 a u pravilu 14h. Iz smjene u smjenu se ide sa pauzom od 12-24h (pauze od smjene do smjene). Tako sam ja vozio jedan dan od 18h do sutradan 13h u 14h se razduzio a onda ponovno isti dan zadužio i nastavio vožnju u 18h. Vozio sam sve do sutradan u 9h. Dakle u 37h samo 4 sata odmora. Normalno unutar tih 4h odmora je 1,5h dolazak i odlazak na posao, ostalo je spavanje dakle 2,5h. Pa vi sad sami procijenite koliko je Cameo SUPER !!! O ostalim uvjetima rada za Taxi vozače nema smisla pričati, najbolje je da ih pitate sami. Kina, Kambođa, Tajvan, Indija su obečane zemlje za Cameo. Definitivno ušparati možete koju kunu kao što sam i ja do dana današnjeg iz neznanja činio. Ako je to cijena vašeg života onda ste napravili dobar posao. Nek vam je sa srečom :-)
BDW nadam se da nečete pomisliti da su ti Taxisti kamikaze. Nisu, u 95% slučajeva su to socijalni slučajevi, svima im je blokiran račun, svi su iz očaja tražili neki posao. Da bude stvar gora, nikad im gazda Kosta Minovski ne izda cijelu plaču. Sistem kaznjavanja je toliko dobro razrađen da ako imaš sreče dobiješ, pola ili trečinu plače. Onda ili daš ili dobiješ otkaz i tad im zavod za zapošljavanje pošalje nove robove.
Usluga kakvu samo možete poželiti za svoj novac, ako imate 9 života.


Prije 59 mjeseci

45 monuta nemaju slobodnih vozila, nikada unaprijed ne upozore da nemaju slobodnih vozila, nego svaki puta kada korisnik nazove pa još operateri traže da pričeka još 15 minita,pa ponovno treba čekati poruku hoće lo se cameo smilovati pa poslati taksi ili nr, definitivno ne stavljaju korisnike u prvi plan! Ova taksi ima lako pamtiv broj pa ga stalno tovem, a zbog njega nikada ne stignem nigdje na vrijeme! Ako se hoćete voziti negdje sa Cameom očito treba planirati minimalno sat vremena moljakanja Cameo operatera da pošalju vozilo. Ovo je bezobrazno i neprofesionalno!



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »




Povezane pretrage...