WULF SPORT D.D. 


10000 Zagreb, Ljudevita Gaja 7


KARTA


Sliku postavio/la -
od 2

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 151 mjeseci

U shoe be do-u ponuda je za nijansu bolja nego u Warehouseu, ali su im cijene također previsoke za naš standard tako da ćete za jedan "hoodie" tamo dati i preko 500kn, jedino ako budete dovoljno stprljivi i imate malo sreće pa neki komad dugo nitko ne kupi i onda bude na popustu koji je maksimalno 30%. Izbor tenisica mogao bi biti mnogo bolji, a da kaskamo za trendovima vidi se po modelima koje tamo možete naći. Također, brojevi su dosta velik problem, pa neke modele iz nekog razloga ne naručuju manje brojeve što je meni osobno zadalo velike muke. No, ako naručuju, postoji mogućnost predbilježbe i onda vas obavijeste kada možete pokupiti naručeno, za to im dajem plus. Također, plus i curama i dečkima koji tamo rade (većini) zbog susretljivosti.


Prije 148 mjeseca

Velika ponuda, dobre lokacije (ima ih stvarno posvuda), osoblje za svaku pohvalu. Cijene tenisica su uglavnom u redu, ali cijene proizvoda koje se prodaju samo u njihovim dućanima su nerealno skupe.
Ipak, veliki plus ide im za organizaciju nekoliko rasprodaja godišnje u prostorima Tvornice, pa se tamo proizvodi mogu naći i po 70% nižim cijenama.



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »