Pepermint Club 


10000 Zagreb, Ilica 24


KARTA



Kontakt Namjena

Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 151 mjeseci

Moram priznati da samočekivala mnogo više od ovog kluba, interijer djeluje hladno, a ne odgovara mi niti glazba koja se pušta. Stolovi premaleni, a i barske stolice od 3 metra visine pravi su izazov kada želite na njih sjesti, posebno ukoliko si malo popijete :)
Odlična lokacija, ali to je sve.


Prije 149 mjeseca

Odličan klub, sa odlicnom muzikom. Atmosfera je na razini. Prostor je lijepo ureden i dobro koncipiran. Cijene su standardne za zagreb, ali za razliku od drugih klubova, ovdje mozete dobiti bombone koji su besplati wooohooo :D. Meni osobno jedno od najboljih mjesta u Zagrebu za izaci


Prije 149 mjeseca

Odlična lokacija, lijepo je uređeno, a i osoblje je ljubazno. U Pepermintu mi je najbolje je srijedom. Glazba je odlična, cijene su ok, no ono što mi se ne sviđa jest što ovdje većinom zalazi dosta starija populacija koja je dosta statična pa atmosfera nekad zna biti malo trula.


Prije 148 mjeseca

Osvježenje u ponudi noćnih klubova u Zagrebu, radi lokacije tik uz trg udaljenošću pogoduje svim stranama. Glazba raznovrsna i osoblje na razini, raznovrsnim eventovima Pepermint se trudi održati poziciju naugodnijeg iznenađenja prošle sezone.


Prije 148 mjeseca

Location,location ,location!Mislim da ovom klubu najvise pogoduje odlicna lokacija i kada kazem lokacija ne mislim samo na prostor u samom sredistu grada nego i na prostor u kojem se nalazi klub.Kada udete u klub imate osjecaj kao da ulazite u neciji stan sto stvara dojam vrlo intimne atmosfere.Muzika je odlicna,cijene su okej ali ono cega fali je podij za plesanje i veca garderoba ali to je ionako vise manje problem kod svakog kluba.Takoder u pepermint mozete doci i preko dana i popiti caj,kavu ili sokic.


Prije 148 mjeseca

Super uredjen klub na stvarno odličnoj lokaciji! Glazba im je uvijek odlična, a cijene su sasvim okej, s obzirom na ostale klubove u zg


Prije 148 mjeseca

Iako isprva nisam bio naklonjen posjeti ovog kluba, misleći da se dosta razlikuje od moje ideje dobrog kluba, uspjeli su me razuvjeriti. Odlična lokacija, dizajn interijera, atmosfera također na razini. Piće je prosječne cijene za klub tako, malo finijeg profila, a glazba nije smetnja, dapače.


Prije 148 mjeseca

Lokacija, uređenje i glazba za pohvalu... Super je što imaju organizirane večeri s temom, pa se možete ravnati prema svojem ukusu.
Istina je da zbog pomalo čudnog arhitektonskog rješenja atmosfera zna patiti.



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »