Mansion Club 


10000 Zagreb, Jarun bb


KARTA



Kontakt Namjena
+385 (91) 462 9234 Info
www.mansion.hr Web
info@mansion.hr Email

Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 149 mjeseca

Glazba je nedefinirana, kao house, ali nije house, nego zapravo komercijala ali samo melodija, bez riječi što u konačnici zvuči jako loše i monotono. Cijene su visoke i ne odgovaraju mi, jer smatram da ne vrijedi toliko davati u klubu poput ovoga, gdje je uvijek zagušljivo, osoblje bahato, a uređenje nikakvo.


Prije 149 mjeseca

Club Mansion u Zagrebu je sasvim solidan klub,odlicna je lokacija,tik uz popularno jezero Jarun. Glazba je super,jedina zamjerka je ta sta su zastitari i konobari ponekad neljubazni i to sta su cijene malo previsoke za Hrvatske standarde danas.


Prije 150 mjeseci

Klub sa umjetnom atmosferom u kojemu se skuplja kvazi elita. Istina vrlo vjerojatno je najpopularnije mjesto za izaći u Zgu, zato je uvijek tolika i gužva no nema ništa posebno. Konobari i redari neuljudni, cijene najveće od Zg klubova vjerojatno, muzika tako tako odeš jednom i svaki sljedeci put znaš sve pjesme. Preisfurano.


Prije 151 mjeseci

Odlična lokacija, još bolja glazba i interijer. Posebno dobar provod srijedom zbog odlične glazbe i činjenice što tada izlaze u glavnom studenti pa se ne moram zabijati u maloljetnike koji bi u to vrijeme trebali doma gledati pokemone. Posebne pohvale za r&b confusion!


Prije 151 mjeseci

Iako sam čula dosta pohvala za ovaj, praktički novootvoreni, klub na Jarunu, meni se nikako ne sviđa. Bila sam tamo jednom, ne mogu reći da je bilo do mene ili do lošeg raspoloženja, ali otišla sam potpuno razočarana. Prostor je dosta velik ali premračan za moj ukus, 5 puta sam kroz ogromnu gužvu kružila da bih uopće našla izlaz ili toalet, a naručiti piće na šanku uspiješ nakon 20 minuta. Ne znam je li uvijek tako, možda je bilo samo tu večer, ali znam da, od tada, tamo više ne želim ići. Kolegice s faksa kažu da se u Mansionu isplešu i zabave kao nikad no, po meni, interijer je tako organiziran da ne možeš stajati a kamoli plesati bez da par puta u 10 minuta ne dobiješ lakat u glavu. Ne znam, taj klub me se nije pretjerano dojmio.



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »