ZARA HRVATSKA d.o.o. 


10000 Zagreb, Ilica 30


KARTA



Kontakt Namjena

Sliku postavio/la -
od 2

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 151 mjeseci

Na ulazu vas uljudno dočekuje i pozdravlja zaštitar ili zaštitarka. Kad pada kiša , na ulazu se umjesto koša za kišobrane nalazi stalak na kojem su prozirne najlonske vrećice u koje se stavi kišobran i tako ga nosite po dućanu. Nama odgovara jer nema straha da će nam ga netko uzeti kad bismo ga ostavili na ulazu, a Zari još i više jer dućan neće biti mokar. No to nije sve, vrećicu vam na kišobran stavlja zaštitar. Prijateljica i ja smo krenule same to navlačit, no gospodin je inzistirao. I ostalo osoblje je uslužno i spremno pomoći pri odabiru. Kabine za isprobavanje su uvijek čiste, cijene se kreću od prosječnih do nešto viših, no sasvim opravdaju odličnu kvalitetu odjeće. Izbor robe je izvrstan. Ovo je dućan u kojem svatko može pronaći nešto za sebe - od tinejđerica, starijih gospođa do poslovnih žena. Što se načina kupovine tiče, može se platiti karticama, na rate, možete i rezervirati robu pa doći sutra po nju, ... Ukratko, u Zari je užitak kupovati i tamo se zbilja osjećate da vas poštuju kao kupca. U većini drugih dućana se naš novac ne cijeni, prodavačice se ponašaju kao da je njihovo radno mjesto posljednje mjesto gdje žele biti, a kupce tretiraju kao da smo mi tamo zbog njih, a ne one zbog nas. Zato Zari i Zarinim djelatnicima - čista petica! :)


Prije 151 mjeseci

Mislim da nema žene koja ne obožava Zaru. Toliko lijepih stvari po više manje pristupačnim cijenama. Kada je prva Zara otvorena u Avenue Mallu to je bilo doslovno trganje za robu. Jedno vrijeme mi se čak i gadilo ući u navedenu Zaru je je svaki dan u bilo koje doba bilo toliko ljudi kao da se nešto dijeli besplatno. Ali kako se prošlih godina otvorilo nekoliko novih Zara mislim da se problem “prevelike navale“ djelomično riješio, iako i dan danas vikendima morate čekati u redovima za kabine. Još jedna loša stvar je ta što ako ste dobili nešto na poklon , a to vam se ne sviđa i ne možete naći ništa što vam se sviđa za zamjenu ne žele vratiti novac.


Prije 151 mjeseci

Meni je Zara definitivno jedan od najboljih dućana u Hrvatskoj. Odjeća je vrlo lijepa i namijenjena je svim dobnim skupinama, a cijene su više manje dosta pristupačne. Iako sam čula od dosta prijateljica da odjeća i nije baš kvalitetna, meni je zasada sve bilo u redu, a dosta često ovdje kupujem.
Sviđa mi se što je dućan dosta prostran, a prodavačice su ljubazne.
Također, i ja moram pohvaliti preljubaznog i uslužnog zaštitara kojem dajem čistu peticu! :)
Jednom prilikom ovdje sam kupila hlače koje mi se poslije nisu sviđale, i kada sam ih htjela zamijeniti nije bilo nikakvih problema. Uz predočeni račun odmah su mi vratili novce. Smatram da je to jedan veliki plus, pošto dosta trgovina ne daje povrat novaca.


Prije 151 mjeseci

Zara je odlična trgovina za sve dobne skupine. Odjeća je lijepa i elegantna, trgovci su pristojni i pristupačni. Kako je u zadnje vrijeme otvoreno dosta novih trgovina nema problema sa redovima u kabinama i slično.


Prije 151 mjeseci

Istina da je Zara jedan od boljih dućana u Hrvatskoj.Inače kupujem u Zari i zadovoljna sam njihovom robom. Najviše sam zadovoljna njihovim hlačama. u drugim trgovinama teško nađem idealne hlaće za sebe ali ovdje ih odmah pronađem :)Ove godine imaju izbor odličnih zimskih jakni.Provjereno su dobre!Prodavačice su ljubazne i što je najvažnije nisu dosadne i uvijek su na usluzi. Cijena robe je ok, ali nekad znaju pretjerat... Sve u svemu OK!


Prije 148 mjeseca

Zara je trgovina za ziheraše i mršavice. Ispričavam se svima, ali to je činjenica. Sve krpice koje se tamo nalaze, uvijek su bum mode, ne možete promašiti kupnjom, a veličine su ekstra male, čak i one s oznakom L. Osim toga, sve je skupo, doduše, na sniženju su "velikodušni" pa se može pronaći pokoja majica za niže cijene, ali svejedno tvrdim da je Zara precijenjena i preskupa. I nikada me nije previše oduševila ponudom.


Prije 125 mjeseca

Dear Manager,

In recent days, H&M, Topshop, ASOS, Primark, Whistles, Next, Esprit, and C&A have all either halted the source and production of angora items, or pulled sales altogether. I am saddened that ZARA is refusing to do the same.

In the light of horrific video footage released by PETA, showing the torture of angora items, I am calling on your company to cease production of angora items. Please pass a message along to your corporate offices asking ZARA to take a stand against animal abuse, and stop the sourcing and production of angora products.

As your customer, I hope that no more rabbits have to suffer before ZARA does the right thing.

Yours sincerely,

Krešimir Pavlović



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »